Vila mare, cu consum redus de energie 3 + 1, 3 băi, două camere de zi

Famagusta , Cipru – ID 9568
370,000 €
Arie 300 m2
Dispoziție atipic
Mare 4 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Ne aflăm la fața locului și putem oferi toate proiectele potențiale de pe insulă. Vă putem ajuta să vă îndrăgostiți de perla Mediteranei, Cipru. Suntem lider de piață cu peste 1000 de clienți mulțumiți la malul mării, consultați recenziile noastre. Urmăriți tururile noastre de investiții pe site-ul nostru.

Revista Forbes a desemnat Ciprul de Nord ca fiind cea mai bună investiție la malul mării pentru a doua oară din 2021. Suntem extrem de mândri să fim pionierii absoluți în oferirea de proprietăți din Cipru de Nord pe piața cehă.

În prezent, oferim spre vânzare la un preț foarte bun această vilă imensă, cu consum redus de energie, cu un teren mare , la o scurtă plimbare de OC din Famagusta și la o scurtă plimbare de cea mai mare universitate din Cipru.

Dispunere la parter :

Sala

camera de zi principală

bucătărie mare

cameră de zi N2 cu bucătărie

acces la terasă

wc

primul etaj:

dormitor matrimonial cu garderobă separată și baie proprie și toaletă

dormitor N2

dormitor N3

wc

trei balcoane

două locuri de parcare acoperite

În casă există soluții inteligente de cost prin așa numita recuperare. Casa dispune de încălzire prin pardoseală, contorizare a umidității și multe altele. În grădină există o magazie unde putem găsi toate uneltele și echipamentele de care avem nevoie. casa a fost proiectată pentru sine de către arhitectul principal al dezvoltatorului, există utilizarea marmurei și granitului.

Totul este inclus în preț, inclusiv serviciul juridic de la avocatul nostru. Noul proprietar plătește doar taxa de transfer imobiliar. Pentru procedura generală contactați brokerul. Prețul este final, proprietarul a decontat deja un milion de coroane.

Noi înșine deținem proprietatea și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
atipic
Arie
300 m2
Teren
500 m2
Suprafață utilizabilă
480 m2
Terasă
50 m2
Balcon
50 m2
Garaj
Da
Suprafață construită
300 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
430 m
Medic
7 km
Cafenea
670 m
Restaurant
350 m
Bar
690 m
Școală/gradiniță
160 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00