Vilă de lux cu piscină și vedere la mare , trei băi

Esentepe, Cipru – ID 7489
1,445,000 €
Arie 350 m2
Dispoziție atipic
Mare 50 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un nou proiect al partenerului nostru de lungă durată, care este, de asemenea, un dezvoltator de top în Cipru. Un proiect cu vedere panoramică la mare. Suntem reprezentanții exclusivi ai dezvoltatorului și cu noi aveți cele mai bune condiții de achiziție. Pentru mai multe informații vă rog să mă contactați.

Locația complexului este în prima linie la mare, pe marginea falezei, cu un unghi de vedere incredibil de larg de 270 de grade. Aici veți avea senzația de a fi în mare, partenerul nu a mai aprofundat atât de mult sentimentul de albastru în niciun proiect pe care l-a proiectat.

Proiectul este format din două vile de comandă pe malul mării și apartamente premium și penthouse-uri în spatele lor.

Deși este în faza de început, în prezent au mai rămas doar câteva vile libere în acest proiect.

Al doilea rând, format din 5 vile duplex, este situat pe etajele cu terasă de pe acoperișul primului rând, care oferă vedere neîntreruptă la mare, la fel ca și primul rând, profitând de elevațiile naturale ale amplasamentului.

Aici vă oferim o vilă mare, cu trei dormitoare și trei băi.

Există un garaj și o cameră spațioasă la subsol care oferă lumină naturală și ventilație datorită orientării către calea privată internă și grădina coborâtă. Zonele de locuit de la parter se deschid spre frumoasa grădină cu piscină, în timp ce cele 3 dormitoare cu baie proprie de la primul etaj oferă vedere la mare și la munte din toate unghiurile. Fiecare vilă are o piscină privată proprie.

Partea din spate a complexului este înălțată, cu vedere din unghi larg la mare și la trecătoarea montană din partea de vest și cu vedere uimitoare la apus de soare peste mare. Toate duplexurile sunt dotate standard cu două clădiri de apartamente compuse din 4 apartamente 3+1 cu grădină și apartamente 2+1, 8 apartamente duplex și terase pe acoperiș.

Adiacent la amplasamentul proiectului se află restaurantul Eagle's Nest (alias The Nest), care oferă meniuri gourmet și are o terasă frumoasă, cunoscută pentru apusurile de soare spectaculoase pe tot parcursul anului. De asemenea, pe o rază de 1 km de hotel există multe alte restaurante, care servesc o mare varietate de bucătării din întreaga lume.

Facilități și servicii ale proiectelor :

Generator

alarmă de incendiu

interfon video

internet

toaletă pentru oaspeți

detector de fum

satelit central

aer condiționat

securitate 24/7

cale de acces pentru persoane cu dizabilități

parcare pentru persoane cu handicap

baie

stații de încărcare pentru vehicule

piscină

sală de sport

parcare

piscină pentru copii

cinematograf de vară

Noi înșine deținem proprietatea și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul de etaje
2
Dispoziție
atipic
Vedere la mare
Da
Arie
350 m2
Teren
350 m2
Suprafață utilizabilă
190 m2
Terasă
117 m2
Balcon
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
210 m2
Parcare
Da
Magazin
720 m
Medic
8 km
Cafenea
3 km
Restaurant
0 m
Bar
320 m
Școală/gradiniță
4 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00