Vilă de lux cu consum redus de energie cu vedere la mare , două băi

Pafos, Cipru – ID 9406
460,000 €
Arie 150 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 2 500 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Doriți să vă protejați în siguranță finanțele de inflație? Sunteți în căutarea unei proprietăți în Cipru direct de la un dezvoltator? Ați ajuns la locul potrivit. Cu noi nu plătiți un comision pentru intermedierea tranzacției, suntem agenți ai dezvoltatorului, cumpărați direct de la vânzător. Suntem liderul pieței cu peste 1000 de clienți mulțumiți la malul mării, verificați recenziile noastre. Urmăriți tururile noastre de investiții pe site-ul nostru.

Paphos este centrul turistic al părții europene a insulei și, în prezent, un loc foarte potențial pentru a investi. În prezent, în oraș se construiesc două universități americane, iar chiriile au crescut. Există mai multe cluburi de golf de renume mondial, iar aeroportul se află la doar 30 de minute de proiectele noastre. Nu departe de proiecte se află cel mai mare parc acvatic din oraș.

Proiectul este situat la marginea Parcului Național Akamas, între satele Peyia și Kathikas. Această zonă de prestigiu este renumită pentru priveliștile sale frumoase, vinăriile și livezile sale. Amplasamentul se învecinează cu Parcul Național Akamas și cu pădurea de pini Picni, astfel încât aveți la îndemână o mulțime de peisaje frumoase. Terenurile rurale promit liniște și izolare, dar se află la doar câteva minute de mers cu mașina de satul Peyia, cu facilitățile sale abundente, inclusiv bănci, școli de stat și private, supermarketuri, cafenele și restaurante. Coral Bay, cu plaja de nisip cu steag albastru și o gamă excelentă de cafenele și restaurante, se află la doar cinci minute de mers cu mașina.

Această vilă modernă cu 2 dormitoare a fost proiectată pentru a fi aerisită, luminoasă și cu plan deschis. Zona de living spațioasă cu plan deschis are ferestre mari care se deschid și estompează granițele dintre interior și exterior, creând spațiul perfect pentru divertisment în interior și exterior. La etaj există două dormitoare mari cu dulapuri montate, dormitorul principal are o baie proprie, iar cea de-a doua baie modernă are o cadă și un duș separat.

Mobilierul de înaltă calitate este evident în tot interiorul, de unde nu lipsesc marmura, parchetul și bucătăriile lucioase. Arhitectul a ales o paletă naturală, dar contemporană, pentru a completa proiectele arhitecturale, și a încorporat elemente moderne pentru a accentua senzația de spațiu. Terasele mari sunt ideale pentru viața în interior și în aer liber și le permit rezidenților să se bucure de viața în aer liber, în timp ce balustradele din sticlă asigură vederi neobstrucționate.

Pentru o anumită sumă de bani, vilei i se poate adăuga o aură. Pentru procedura generală, contactați brokerul.

Noi înșine deținem proprietatea și cunoaștem îndeaproape piața locală. Putem aranja complet închirierea, managementul, renovările, modernizările, de asemenea, vă putem ajuta cu tot ce aveți nevoie după transferul de proprietate.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
150 m2
Teren
300 m2
Suprafață utilizabilă
120 m2
Terasă
25 m2
Loggie
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
150 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
1 km
Bar
1 km
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00