Vilă cu trei băi și piscină în Paphos , preț și condiții excelente

Pafos, Cipru – ID 8994
490,000 €
Arie 212 m2
Dispoziție 4 + 1 camere
Mare 7 000 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Investiție de top , potențial 4000 euro pe lună. Ideal pentru închiriere pe termen lung sau pe termen scurt pentru turiști. Paphos este centrul turistic al insulei și în prezent un loc cu potențial foarte mare de investiții. În prezent se construiesc două universități americane în oraș și chiriile au crescut. Există mai multe cluburi de golf de renume mondial, iar aeroportul se află la doar 30 de minute de proiectele noastre. Avem un reprezentant din Republica Cehă la fața locului.

Potențialul de închiriere al acestei vile este de minim 3000 de euro pe lună.

Avem numerele oficiale, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Doriți să vă protejați în siguranță finanțele de inflație ? Sunteți în căutarea unei proprietăți în Cipru direct de la un dezvoltator, doriți un reprezentant ceh la fața locului ? Ați ajuns la locul potrivit. De 10 ani suntem reprezentantul dvs. la malul mării în diverse țări din întreaga lume. Noi înșine deținem proprietăți în aceste destinații și cunoaștem perfect piața locală.

Aceasta este partea europeană a insulei, la doar 25 de minute de aeroportul Paphos. Vila de 3+1 are trei băi și o piscină , de asemenea, un garaj, dimensiunea terenului este de 270m2. În apropiere se află clubul de golf de renume mondial. De asemenea, vă putem consilia cu o ipotecă la fața locului. Dezvoltatorul folosește materiale de cea mai bună calitate din regiune și acceptă plățile în criptomonede!

Deoarece aceasta este o afacere de familie mai mică, prețurile sunt mult mai bune decât cele ale concurenței, dar calitatea este mai mare. Vedeți cu ochii voștri în timpul unui tur de investiții, unde veți avea delegatul dumneavoastră vorbitor de limba cehă în permanență.

Acestea sunt vile moderne și spectaculoase, cu tot luxul de care ați putea avea nevoie. Un design contemporan atractiv, axat pe o viață modernă în plan deschis.

Aceste vile exclusive cu 4 și 3 dormitoare1qmi cu o suprafață totală acoperită de 170 mp și 154 mp și un teren de 270 mp combină spațialitatea și intimitatea de care are nevoie o familie. Vilele sunt proiectate cu detalii de finisare rafinate și cu cele mai bune materiale de construcție de acest tip pentru a oferi o casă eficientă din punct de vedere energetic, dar cu adevărat elegantă și unică!

Vilele beneficiază, de asemenea, de locația lor, deoarece sunt situate într-o zonă liniștită și dezvoltată din Konia, cu acces ușor la autostradă și la centrul orașului Paphos.

Amplasarea acestor vile este ideală și oferă acces excelent la oraș, la coastă, la autostradă, la aeroport și la cea mai populară școală internațională din Paphos. Satul în sine oferă facilități bune, inclusiv mai multe taverne, o bancă, o brutărie, o școală primară și o grădiniță, magazine și două biserici.

Detalii despre proprietate:

Dimensiunea parcelei: 270

Izolație termică.

Dormitoare: 3

A Băi: 3

Dimensiunea proprietății: 170

Distanțe:

Plajă: 6 km

Aeroport: 14 km

Școală: 6 minute

Centrul orașului: 3 km

Caracteristici:

Podele din piatră

Ceramica sanitară Grohe

Casă inteligentă

Design modern

Vedere la mare

Aproape de autostradă și de centru

Piscină privată cu terasă

Izolație termică

Încălzire prin pardoseală și aer condiționat VRV

Cartier liniștit

Aproape de Școala internațională Paphos

Potențială investiție de închiriere

Investiție excelentă fie pentru o închiriere pe termen lung

Potrivit pentru o reședință permanentă în Cipru

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
212 m2
Teren
270 m2
Suprafață utilizabilă
205 m2
Terasă
39 m2
Balcon
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
212 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
100 m
Medic
150 m
Cafenea
360 m
Restaurant
120 m
Bar
270 m
Școală/gradiniță
90 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00