Uimitor 3 camere cu vedere la mare, 2 băi, complex de lux, prima linie, Byala/ Horizon

Byala/Obzor, Bulgaria – ID 5115
147,000 €
Arie 97 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 150 m
Taxă pentru servicii 18 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Posibilitatea de a vinde în rate timp de doi ani! Vă oferim un apartament nou și spațios, cu 3 camere, într-un complex nou, luxos, situat în prima linie la mare, într-o locație liniștită și pitorească între stațiunile Obzor și Byala, în apropiere de pini. Apartamentul este situat la etajul patru din cinci și este compus din hol, living cu spațiu pentru chicinetă, două dormitoare, două băi cu toalete, două balcoane. Ferestrele și balcoanele oferă o vedere frumoasă la mare. De asemenea, puteți vedea toată frumusețea zonei interioare a complexului și a piscinei.

Suprafața construită a apartamentului este de 82 m2, iar suprafața totală este de 97 m2. Apartamentul se vinde gata "la cheie", fără mobilier. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilier și echipamente. În camera de zi și în dormitor sunt instalate aparate de aer condiționat cu invertor, care vor asigura o temperatură confortabilă indiferent de sezon. Aveți la dispoziție infrastructura și confortul unui complex de înaltă calitate. Pe teritoriul complexului pentru un sejur confortabil există o piscină cu zonă de relaxare și șezlonguri, zonă de parc cu grătar, loc de joacă, bar în aer liber, sală de gimnastică cu saună, parcare. După ce părăsiți apartamentul, vă puteți relaxa în piscină și puteți savura un cocktail în barul în aer liber. Urcați puțin mai departe pe scări de-a lungul stâncii pitorești cu pini - și veți ajunge pe plaja spațioasă de nisip cu șezlonguri și umbrele gratuite, accesibilă doar rezidenților și oaspeților complexului. O potecă duce de-a lungul mării pentru o plimbare sau o alergare de dimineață în aer curat - un loc minunat pentru romantici și pentru cei care iubesc un stil de viață sănătos. Aerul curat al mării, cu note de conifere, vă va umple corpul de energie de îndată ce intrați în complex. Taxa de întreținere este de 18 €/m2 pe an + 120 € pe an de depozit pentru electricitate în zonele comune.

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Complexul este accesibil în mod convenabil atât de la aeroportul din Varna, cât și de la cel din Burgas, prin transfer, taxi sau autobuze regulate care circulă la fiecare 30 de minute. De la aeroporturile din Varna sau Burgas, distanța până la complex este de numai 60 km, iar călătoria durează mai puțin de o oră. Puteți ajunge la apartament la orice oră convenabilă și vă puteți bucura de apusul de soare pe malul mării cu un pahar de vin local delicios. La câțiva pași de complex se află un hotel de patru stele cu baruri, restaurante, spa, apă și divertisment sportiv. Toată această infrastructură poate fi folosită de către rezidenții complexului. Întreaga infrastructură urbană se află la 3 minute de mers cu mașina de complex în stațiunile Obzor și Byala, unde veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o viață confortabilă și pentru petrecerea timpului liber: magazine, cafenele, restaurante, birouri bancare, stadion, sport în aer liber, școală, grădiniță , farmacii, clinică etc. Dacă este necesar, compania de administrare vă va ajuta să închiriați apartamentul în absența dumneavoastră. Randament al chiriei de până la 10% pe an. Compania de management se va ocupa de tot. Veți putea să veniți la apartament atunci când vă convine și, în același timp, să câștigați bani în plus prin închirierea apartamentului în restul timpului. Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare, între două aeroporturi internaționale- la 50 km de Aeroportul Varna și la 60 km de Aeroportul Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și pentru o viață pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfulețe marine, plaje de peste 6 km lungime, dune de nisip și roci albe pitorești. Byala este, de asemenea, un centru renumit de vinificație.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
97 m2
Suprafață utilizabilă
82 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
590 m
Medic
130 m
Cafenea
5 km
Restaurant
210 m
Bar
370 m
Școală/gradiniță
160 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00