Spatios 3 camere, complex Mesembria Resort, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 5491
93,000 €
Arie 96 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 14 € per m2/an
Condiție Liber

Va oferim un apartament spatios cu 3 camere, 96m2, situat la etajul trei din sase etaje in complexul Messembria Palace de pe Sunny Beach, Bulgaria. Amenajare: hol, living cu chicineta, doua dormitoare, baie cu toaleta si balcon. Pretul include mobila si utilajele. Complexul Messembria Palace este situat în imediata apropiere a celei mai curate și mai mari plaje a stațiunii - „Cacao Beach” și a promenadei, este unic prin frumusețea și locația sa, un complex închis cu tot felul de accesorii și distracție care sunt inerente în hoteluri de cea mai înaltă clasă și standard la nivel mondial. Are o piscină în aer liber și interioară, un centru de fitness, o cafenea, un teren de fotbal și volei și un teren de minigolf.

Taxa de întreținere este de 14 EUR/m2 pe an.

Potrivit pentru utilizare pe tot parcursul anului sau pentru închiriere.

Ofertă foarte bună, recomandată!

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, o frumoasă plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.

Sunny Coast este un loc ideal pentru o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.

Acțiunea locală Aquapark, care este destinată tuturor generațiilor, merită cu siguranță menționată. Aici veți găsi multe tobogane, săniușe, piscine, căzi cu hidromasaj, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
96 m2
Suprafață utilizabilă
84 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
160 m
Medic
230 m
Cafenea
270 m
Restaurant
170 m
Bar
170 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00