Proiect 3+1 în Alanya Center, la doar 400m de mare

Alanya, Turcia – ID 9807
317,500 €
Arie 130 m2
Dispoziție 3 + 1 camere
Etaj 5/5
Mare 400 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un nou proiect de apartamente în Alanya Center, zona Keykubat Beach punerea în funcțiune este programată pentru septembrie 2024, posibilitatea de a vă muta în complex încă din februarie 2024, suprafața totală a terenului întregului complex va fi de 1 222 m2. Complexul va avea 2 blocuri și 45 de unități. Distanța până la plajă doar 400 de metri.

În prezent oferim spre vânzare un apartament într-un proiect grozav în Alanya, Turcia. Dispunere: living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu WC, terasă. Suprafața totală a acestui apartament special este de 130m2 și este situat la etajul cinci și, de asemenea, la ultimul etaj. Clădirea are un lift.

Prețul apartamentului include:

Sistem de aer condiționat, balcon/terasă , bucătărie în stil deschis, dulapuri de bucătărie încorporate, ferestre cu geamuri duble, baie, sistem de interfon, uși interioare, podea din piatră naturală, ceramică sanitară, ușă de intrare din oțel, ferestre din aluminiu. Suntem bucuroși să vă ajutăm cu mobilier și echipamente la un preț imbatabil!

În complex vor fi disponibile:

loc de joacă,

cameră de joacă pentru copii

piscină pentru copii

piscină în aer liber

echipamente de fitness în aer liber

locuri de parcare pentru fiecare apartament

recepție în hol 24/7

securitate

supraveghere video

lift

saună

sală de divertisment

Simplificați-vă stilul de viață și rămâneți în inima a tot ceea ce Alanya are de oferit, investind în proprietăți care echilibrează perfect confortul și petrecerea timpului liber.

Proprietățile din Alanya de lângă plaja Keykubat sunt amplasate strategic pentru a îmbina energia vibrantă a orașului, semnificația istorică și frumusețea naturală.

Aceste apartamente moderne de oraș din Alanya sunt concepute pentru a satisface cerințele unui stil de viață de înaltă calitate, cu fericirea și confortul dumneavoastră în prim plan. Complexul va avea un centru de fitness, SPA, zonă de joacă pentru copii, garaj subteran.

Ne ocupăm de managementul proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Achiziția nu este sfârșitul relației noastre, ci doar începutul.

Echipa MNM

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 + 1 camere
Arie
130 m2
Suprafață utilizabilă
114.4 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
4 km
Medic
4 km
Cafenea
3 km
Restaurant
3 km
Bar
4 km
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00