Penthouse de lux 3+1 cu vedere la mare , două băi

Limassol, Cipru – ID 13386
1,100,000 €
Arie 103 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 1 500 m
Condiție În construcție

Doriți să vă protejați în siguranță finanțele de inflație? Căutați o proprietate în Cipru direct de la un dezvoltator? Ați ajuns la locul potrivit , noi suntem reprezentanții dezvoltatorului pe piața cehă și nu plătim niciun comision. Vă recomandăm un proiect de lux în centrul comercial al insulei.

Un nou penthouse modern cu trei dormitoare situat în zona rezidențială elegantă din Columbia, aproape de facilitățile locale, inclusiv magazine și farmacii. Locația sa strategică îl face ideal pentru cei care caută confortul suprem, fără a renunța la liniștea și verdele unei zone rezidențiale.

Penthouse-ul este situat la etajul al treilea, accesibil cu liftul, și are avantajul suplimentar al unei terase pe acoperiș cu grătar și cadă cu hidromasaj privată. Apartamentul a fost proiectat pentru a oferi camere mari și luminoase, camera de zi având un perete de sticlă deschis care duce la un balcon cu vedere. Bucătăria deschisă cu design italian are un aspect modern și elegant, cu blaturi de granit care o ajută să se integreze cu spațiul deschis de luat masa. Penthouse-ul va fi finisat cu mare grijă și materiale rafinate, inclusiv pardoseli din lemn de esență tare în dormitoare și marmură în camera de zi. Băile cu plăci ceramice și robinete vor fi completate de materiale inovatoare și o selecție de obiecte sanitare de la Villeroy & Boch sau Laufen. Sunt instalate încălzire prin pardoseală, apă caldă și un sistem de aer condiționat VRV, în timp ce apartamentul dispune și de un sistem Smart Home.

Echipament tehnic:

Lift, grădină pe acoperiș, bucătărie de design italian, finisaje de înaltă specificație în întreaga, parcare privată.

Ne ocupăm de administrarea și închirierea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Achiziția nu este sfârșitul relației noastre, ci începutul. Echipa dvs. MNM.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
103 m2
Suprafață utilizabilă
80 m2
Terasă
20 m2
Garaj
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
410 m
Medic
610 m
Cafenea
390 m
Restaurant
410 m
Bar
730 m
Școală/gradiniță
190 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00