Nou spațioase 3 camere cu terasă și vedere la parc, Café

Kavarna, Bulgaria – ID 4287
88,000 €
Arie 146 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 3 000 m
Condiție Liber

Noi oferim noi 3 camere în Kavarna. Apartamentul are 146 m2, este situat la etajul 4 din 5, cu lift și urmează a fi finisat după bunul dvs. plac. Dispunerea apartamentului: hol de intrare, dressing\camera tehnică, living mare cu chicinetă cu acces la o terasă mare, două dormitoare - unul cu acces la balcon, două băi cu toaletă, de pe terasă se vede parcul orașului din Kavarna. Apartamentul are, de asemenea, un teren de 90 m2.

Apartamentul este situat la 3000 de metri de mare.

Orașul Kavarna este un oraș de coastă din Bulgaria și este situat pe coasta stâncoasă în partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este de aproximativ 12.000 de locuitori. Kavarna este cunoscută ca "capitala rock a Bulgariei", deoarece în fiecare vară reunește pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul istoric din Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri din triburile tracice care au locuit în regiune, din viața slavilor și a prabularilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se mândrește cu o plajă orășenească bine întreținută. În apropiere se află adevărate perle ale coastei nordice, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Shabla, Bolata, Topola și multe altele. În Kavarna și în împrejurimi locuiesc mulți străini, inclusiv mulți cehi. De asemenea, în apropierea Kavarna există stânci, de unde se poate admira o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. De asemenea, în apropiere există multe izvoare termale vindecătoare. Există, de asemenea, un centru spa cu nămol curativ, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
146 m2
Suprafață utilizabilă
128.48 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
270 m
Bar
450 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00