Noi 2 camere cu vedere la mare în noua stațiune Panorama View, prețuri de top, Hurghada

Hurghada , Egipt – ID 14782
95,000 €
Arie 77 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 1 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Acest apartament uimitor are 77 m2, situat la etajul 2 în Panorama View, Sahl Hasheesh.

Apartamentul confortabil are un dormitor bine situat, baie modernă, bucătărie în plan deschis, zonă de living, zonă de luat masa și un balcon generos, care oferă vederi pitorești la stradă cu vedere laterală la mare, în timp ce conectează perfect dormitorul la zona camerei de zi.

Apartamentul va fi livrat până în decembrie 2024 și va fi predat într-o stare complet finisată. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilier și dotări la un preț foarte rezonabil ( aproximativ 4000 €). Dacă sunteți interesat, vom organiza, de asemenea, pe deplin o închiriere doar pentru clienții noștri.

Panorama View Sahl Hasheesh este destinația perfectă pentru cei care caută cel mai bun lux, relaxare, confort, intimitate și liniște.

Despre Panorama View Sahl Hasheesh:

- Panorama View este un proiect rezidențial meticulos planificat, întins pe o suprafață imensă de 37.000 de metri pătrați. Acesta cuprinde 7.000 de metri pătrați de clădiri atent proiectate, restul de 30.000 de metri pătrați fiind dedicați spațiilor verzi luxuriante, grădinilor frumos amenajate și piscinelor primitoare.

Panorama View oferă o gamă variată de dimensiuni ale unităților, concepute pentru a se potrivi nevoilor individuale, proprietarii bucurându-se de piscina fascinantă și de priveliștile uluitoare spre mare pe care le oferă majoritatea unităților.

Complexul rezidențial Panorama View este situat convenabil, la distanță de mers pe jos de plajă. Toate unitățile urmează să fie livrate în stare complet finisată până la sfârșitul anului 2024, folosind materiale de finisare de cea mai înaltă calitate.

Panorama View oferă proprietarilor săi o gamă completă de facilități pentru a asigura un stil de viață luxos și confortabil.

Facilități și facilități de lux la Panorama Sahl Hasheesh:

- Trei piscine spațioase

- Parc acvatic

- Acces la plajă

- Securitate 24 de ore din 24

- Menaj

- Gestionarea și închirierea proprietăților

- sală de gimnastică

- Spa și saună excelente

- Securitate 24/7

- Camere de supraveghere

Distanța de la plajă este de aproximativ 1 km

Investiții:

Atunci când luați în considerare investițiile imobiliare, locația este un factor cheie care afectează potențialele randamente. Sahl Hasheesh prezintă o oportunitate atractivă pentru investițiile imobiliare pe piața din Hurghada. Stațiunea sa balneară oferă un cadru idilic cu 12 km de plaje cu nisip auriu, înconjurate de maiestuoșii munți ai Mării Roșii. Zona este renumită pentru recifele sale de corali excepționale, apele limpezi și o comunitate în creștere rapidă, cu activități de agrement diverse. În plus, rezidenții au acces nelimitat la frumoasele plaje de pe amplasament.

În prezent, Sahl Hasheesh se confruntă cu o creștere a cererii pentru proprietăți imobiliare. Se așteaptă ca acest interes crescut să aibă un impact pozitiv asupra evaluării proprietăților în următorii ani. În plus, deținerea unei proprietăți în scopuri de vacanță poate însemna economii semnificative în comparație cu sejururile la hotel și închirierile de vacanță. În plus, proprietatea poate fi utilizată ca un activ profitabil prin închirierea sa la randamente ridicate pentru restul anului, ceea ce o face o opțiune de investiție promițătoare.

Locație:

Sahl Hasheesh este un golf lung de 12 km, renumit pentru recifele sale excelente și apa limpede. Este o comunitate în creștere rapidă, cu activități dinamice și interesante pentru toată lumea. Fie că sunteți în căutarea păcii și a liniștii, fie că sunteți un căutător de senzații tari, Sahl Hasheesh are ceva pentru fiecare.

Sahl Hasheesh Bay este la doar 20 de minute de Hurghada, la 40 de minute de El Gouna, la 10 minute de Senzo Mall și Senzo Club, la 25 de minute de Aeroportul Internațional Hurghada și de Hurghada Tourist Boardwalk.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
77 m2
Suprafață utilizabilă
60 m2
Balcon
Da
Piscină
4 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00