Mobilat 1 cameră într-un complex frumos Harmony 2, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 9541
56,700 €
Arie 35 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 17 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim un fabulos 1 dormitor, de 35m2, situat la etajul al doilea din șase etaje, în complexul privat Harmony Suites 2 de pe Sunny Beach, Bulgaria. Prețul include mobilierul și echipamentul, conform fotografiilor. Dispunere: living cu chicinetă, baie cu toaletă și balcon. În complex sunt disponibile pentru dvs. și pentru oaspeții dvs:

piscină de 25 de metri, zone de relaxare, piscină pentru copii, centru SPA: sală de relaxare, saună, jacuzzi, masaje, centru de fitness, restaurant, lobby bar, supermarket, teren de volei, jacuzzi în aer liber, zone verzi și alei bine îngrijite, loc de joacă pentru copii, grătar în aer liber, spălătorie comună, internet Wi-Fi, birou de schimb valutar, parcare supraterană și subterană, recepție 24 de ore și supraveghere video.

Harmony 2 este un complex închis modern, situat pe Sunny Beach. Acesta este situat într-o zonă verde și liniștită din partea de nord a stațiunii, la doar 600 de metri de plajă, într-o zonă foarte familială. Toate facilitățile, inclusiv magazine, restaurante, cafenele, baruri, farmacii, bănci etc., se află în apropiere. Cel mai mare parc acvatic Action se află la 800 de metri distanță. Taxa de întreținere este de 17 €/mp pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de o serie de cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
35 m2
Suprafață utilizabilă
30.8 m2
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
280 m
Medic
620 m
Cafenea
270 m
Restaurant
140 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00