Minunat 3 camere, terasă imensă,

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 8484
Arie 96 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/4
Mare 250 m
Taxă pentru servicii 600 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim un minunat 3 camere aproape de plajă și de toate facilitățile. Apartamentul este situat la parter și are o suprafață totală de 79 m2. + terasă de 17 m2. Acesta este format dintr-un hol, living spațios cu chicinetă (toate aparatele disponibile), două dormitoare, baie cu duș, toaletă, două terase. Dispunere convenabilă - fără camere de trecere. Ferestrele livingului și terasa adiacentă sunt situate la sud-vest, cu acces la curtea verde a complexului.

Apartamentul a fost supus unei renovări cosmetice. Toate mobilierul și aparatele sunt în stare excelentă.

Complexul "Etara 3" este proiectat în stilul "Casei vechi bulgare", iar aspectul său este modelat de terase spațioase, ferestre înguste, jgheaburi mari, porți din lemn, balustrade și scări, ceea ce face ca dezvoltarea să fie ideală pentru foamea naturală vara și căldura iarna. Complexul este situat într-un canion între un munte împădurit și mare. Combinația dintre aerul de munte și cel de mare creează un cocktail aerisit foarte benefic pentru copiii și adulții care suferă de afecțiuni respiratorii. Complexul este foarte liniștit. Teritoriul complexului este perfect întreținut și foarte generos. Distanța până la plajă este de 250 de metri. Facilități ale complexului și împrejurimi:

Restaurant/cafenea

Piscină cu secțiune pentru copii

Parcare

Securitate și supraveghere video 24/7

Biserică - 200 m.

Amfiteatru - 200 m.

Stație de autobuz - 70 m.

Discotecă/club de noapte - 450 m.

Cazino - 350 m.

Adiacent complexului se află Marina Dinevi - cel mai modern port de agrement de pe coasta Mării Negre, cu un număr mare de restaurante, magazine și o discotecă, precum și o frumoasă plajă de nisip.

La mică distanță de mers pe jos se află un centru de sănătate, o stație de autobuz, locuri de joacă, un izvor de apă minerală și piața centrală din St. Vlas, unde se află diverse magazine, cafenele, restaurante și supermarketuri. Taxa de întreținere este de 600 EUR/an.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
96 m2
Suprafață utilizabilă
69 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
140 m
Medic
1 km
Cafenea
630 m
Restaurant
130 m
Bar
130 m
Școală/gradiniță
230 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00