Minunat 3 camere cu vedere la mare din întregul apartament, locație convenabilă, loc de parcare privat, Byala

Byala, Bulgaria – ID 4671
135,000 €
Arie 120 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 800 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber

Vă oferim un apartament perfect cu 3 camere, situat în partea centrală a liniștitului oraș de la malul mării Byala - la distanță de mers pe jos de toată infrastructura orașului: primărie, școală, grădiniță, oficiul poștal, magazine, etc. Apartamentul este situat la etajul patru din patru, este format dintr-un hol de intrare, un living spațios și luminos cu bucătărie și zonă de luat masa, două dormitoare, o baie spațioasă cu toaletă (cu fereastră pentru ventilație naturală) și două terase spațioase cu vedere frumoasă la mare. Priveliștea la mare poate fi văzută atât de la ferestrele apartamentului, cât și de pe terasă. Suprafața utilă a apartamentului este de 108 m2, iar suprafața totală este de 120 m2. Apartamentul este complet mobilat și gata de mutat. Apartamentul are o pivniță și un loc de parcare în garajul subteran. Expunerea sud-estică și sud-vestică a apartamentului oferă o mare oportunitate de a admira în liniștea nopții marea frumoasă, răsărituri pitorești și lumina lunii. Există un lift în clădire. Plaja centrală se află la o distanță de mers pe jos de clădire (10 minute de mers pe jos). Locație convenabilă pentru o viață pe tot parcursul anului în partea centrală a orașului, cu vedere la mare! Video al apartamentului pe site-ul nostru.

Taxa de întreținere nu este introdusă. Toate chestiunile legate de întreținerea zonelor comune sunt decise în cadrul adunării generale anuale a proprietarilor apartamentelor din clădire.

Noi, la MY PROPERTY BY THE SEA, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare, între două aeroporturi internaționale- la 50 km de Aeroportul Varna și la 60 km de Aeroportul Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și pentru o viață pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfulețe marine, plaje de peste 6 km lungime, dune de nisip și roci albe pitorești. Byala este, de asemenea, un centru renumit de vinificație.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
120 m2
Suprafață utilizabilă
108 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
330 m
Medic
220 m
Cafenea
5 km
Restaurant
80 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
90 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00