Minunat 2 camere, cu verandă spațioasă și vedere la mare, Preț de top, Horizon

Obzor , Bulgaria – ID 9334
69,800 €
Arie 95 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/7
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 16 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim un apartament de 2 camere în prima linie și cu o vedere magnifică la mare în complexul Yoo Bulgaria în Obzor, Bulgaria. Apartamentul este situat la parterul a șapte etaje, într-o clădire cu lift, suprafața construită este de 81 m2, suprafața totală 95 m2. Apartamentul este format dintr-un hol de intrare cu o nișă în care sunt instalate o mașină de spălat și un boiler, un living cu bucătărie și zonă de luat masa, un dormitor, o baie-WC (cu cadă) și o verandă spațioasă - curte împrejmuită cu vedere la mare și verdeață. Apartamentul este complet mobilat și dotat cu toate aparatele electrocasnice necesare. În hol și în camera de zi există dulapuri încorporate. Complexul este perfect întreținut și este situat la aproximativ 20 de mare. Complexul oferă o gamă largă de facilități, divertisment și servicii pentru o vacanță confortabilă și anume:

Grădină cu mobilier de grădină, piscine pentru adulți și copii, inclusiv piscină încălzită și piscină panoramică infinită, centru Spa & Wellness (băi turcești și de aburi, saună, jacuzzi / hidromasaj, salon de masaj), salon de coafură și înfrumusețare, centru de fitness, teren de tenis, tenis de masă, magazin alimentar, loc de joacă pentru copii în interior, loc de joacă, restaurant, cafenea, pază și supraveghere video pe tot parcursul anului, parcare, inclusiv subterană, Wi-Fi. O plajă frumoasă și largă se află chiar în fața complexului. Pe plajă, în plus față de toate celelalte, există și un loc de joacă pentru copii.

Taxa de întreținere este de 15,50 €/m2 pe an, inclusiv Wi-Fi.

O alegere bună pentru o vacanță de familie și o închiriere confortabilă! Recomandat!

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm tururi online prin transmisie live. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la mare din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Pentru clienții noștri organizăm închirieri și gestionarea proprietății pe toată coasta bulgară, în stațiunea Obzor:

Obzor este situat într-un peisaj frumos, într-un golf al Mării Negre, încadrat de Inelul Balcanic (Stara Planina), la aproximativ 60 km sud de Varna și 74 km de Burgas.

Plaje și natură: Este o mică stațiune populară și cu adevărat plăcută, care combină marea cu plaje largi și confortabile, cu posibilitatea de a face drumeții și plimbări ușoare. În apropiere de Obzor, râurile Dvojnica și Kamchia se varsă în mare și fac parte dintr-o rezervație naturală. Obzor și istoria sa:

Locația sa frumoasă este reflectată în numele său antic original Heliopolis (Orașul Soarelui). Baza navală grecească inițială a devenit mai târziu o importantă fortăreață romană. În Evul Mediu a existat o fortăreață bulgară inexpugnabilă, Kozyak, care proteja un port de mare importanță economică pentru comerțul bulgar la Marea Neagră în secolele XIII și XIV. Ruinele fortăreței medievale se află la aproximativ 3 km de Obzor de astăzi. De asemenea, veți găsi ruinele Templului lui Jupiter pe rămășițele zidurilor romane.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
7
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
95 m2
Suprafață utilizabilă
81 m2
Terasă
Da
Piscină
3 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
1 km
Bar
1 km
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00