Minunat 2 camere cu terasă mare și loc de parcare, Horizon

Obzor , Bulgaria – ID 8493
64,500 €
Arie 75 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/7
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 16 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim un excelent, apartament de vacanță de 2 camere în prima linie și cu vedere la mare în complexul Yoo Bulgaria, în Obzor, Bulgaria. Apartamentul este situat la etajul trei din șapte etaje, într-o clădire cu lift, suprafața construită este de 62 m2, suprafața totală de 75 m2. Apartamentul este format din living cu chicinetă, dormitor, alcov cu mașină de spălat și boiler, baie cu toaletă și terasă spațioasă accesibilă din ambele camere. Apartamentul este complet mobilat și dispune de un loc de parcare. Complexul este perfect întreținut și este situat la aproximativ 20 de mare. Complexul oferă o gamă largă de facilități, divertisment și servicii pentru o vacanță confortabilă și anume:

Grădină cu mobilier de grădină, piscine pentru adulți și copii, inclusiv piscină încălzită și piscină panoramică infinită, Spa & Wellness Centre (baie turcească și de aburi, saună, jacuzzi / jacuzzi, salon de masaj), salon de coafură și de înfrumusețare, centru de fitness, teren de tenis, tenis de masă, magazin alimentar, loc de joacă pentru copii în interior, loc de joacă, restaurant, cafenea, pază și supraveghere video pe tot parcursul anului, parcare, inclusiv subterană, Wi-Fi. O plajă frumoasă și largă se află chiar în fața complexului. Pe plajă, în plus față de toate celelalte, există și un loc de joacă pentru copii.

Taxa de întreținere este de 15,50 €/m2 pe an.

O alegere bună pentru o vacanță de familie și o închiriere confortabilă! Recomandat!

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm tururi online prin transmisie live. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la mare din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Pentru clienții noștri organizăm închirieri și gestionarea proprietății pe toată coasta bulgară, în stațiunea Obzor:

Obzor este situat într-un peisaj frumos, într-un golf al Mării Negre, încadrat de Inelul Balcanic (Stara Planina), la aproximativ 60 km sud de Varna și 74 km de Burgas.

Plaje și natură: Este o mică stațiune populară și cu adevărat plăcută, care combină marea cu plaje largi și confortabile, cu posibilitatea de a face drumeții și plimbări ușoare. În apropiere de Obzor, râurile Dvojnica și Kamchia se varsă în mare și fac parte dintr-o rezervație naturală. Obzor și istoria sa:

Locația sa frumoasă este reflectată în numele său antic original Heliopolis (Orașul Soarelui). Baza navală grecească inițială a devenit mai târziu o importantă fortăreață romană. În Evul Mediu a existat o fortăreață bulgară inexpugnabilă, Kozyak, care proteja un port de mare importanță economică pentru comerțul bulgar la Marea Neagră în secolele XIII și XIV. Ruinele fortăreței medievale se află la aproximativ 3 km de Obzor de astăzi. Veți găsi, de asemenea, ruinele Templului lui Jupiter pe rămășițele zidurilor romane.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
7
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
75 m2
Suprafață utilizabilă
62 m2
Terasă
Da
Piscină
3 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
1 km
Bar
1 km
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00