Lux 1+1 în cel mai luxos hotel din Cipru 3% reducere

Trikomo, Cipru – ID 7839
235,000 €
Arie 82 m2
Dispoziție 1 + 1 camere
Etaj 8/13
Mare 400 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Căutați mai mult lux? Vă prezentăm un proiect hotelier de excepție și, în prezent, cel mai luxos proiect hotelier la malul mării din partea de nord a Ciprului, un proiect care va ridica nivelul construcțiilor de pe insulă. În calitate de reprezentant exclusiv al dezvoltatorului, vă putem oferi cele mai bune condiții.

Proiectul se construiește în prezent în cea mai bună zonă de investiții din Cipru, așa că nu vorbim doar de un randament locativ interesant, ci și de o creștere foarte interesantă a prețurilor proprietăților.

În partea dreaptă a proiectului se află un hotel de cinci stele, unde se află cel mai mare cazinou de pe insulă, ceea ce va atrage o clientelă mai solvabilă. În partea stângă a proiectului, dezvoltatorul va avea propriul hotel pe malul mării, cu un cazinou, deci vor exista beneficii suplimentare pentru investitorii noștri.

În anumite condiții, puteți obține o reducere de 3% sub prețul pieței, așa că nu ezitați să mă contactați.

Drumul până la plajă este rezolvat prin trecerea subterană și transfer gratuit până la plajă.

Această unitate de 1+1 este situată în clădirea A, care va funcționa ca un hotel 24x7 și se așteaptă să aibă un randament mai bun + un voucher în valoare de 3.000 € pe an în plus față de randament. Dacă intenția dvs. este de a investi, vă recomandăm cu căldură această clădire. Există foarte puține unități libere în această clădire.

Scurte caracteristici ale proiectului și ale infrastructurii:

Cinci tipuri de restaurante ( italian, local, mediteranean, bar shushi și altele ) trei piscine, dintre care una cu piscină infinită, diferite complexe sportive și de sport, parcuri, mall unde vor fi doar branduri de lux. Spa-uri, centre de fitness , magazine și cafenele.

Teatru și Cinema, Pistă de biciclete , Pistă pietonală, Birou de schimb valutar, Teren de squash închis, Saună, Baie de aburi, Masaj, Hamam, Piscină interioară, Sală de gimnastică, Yoga - Pilates, Securitate 24 de ore și CCTV și multe altele.

Noi înșine deținem proprietatea și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră. Pe site-ul nostru veți vedea tururile noastre de investiții în Cipru, numărul de participanți este limitat.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
8
Numărul de etaje
13
Dispoziție
1 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
82 m2
Suprafață utilizabilă
70 m2
Terasă
13 m2
Parcare
Da
Magazin
120 m
Medic
650 m
Cafenea
250 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00