Frumos 3 camere în prima linie cu curte și vedere la mare, complex de top, ideal pentru a închiria, Horizon

Obzor , Bulgaria – ID 3280
112,000 €
Arie 147 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 50 m
Taxă pentru servicii 16 € per m2/an
Condiție Liber

Vă oferim un apartament mobilat cu 3 camere, cu curte și vedere la mare, în prima linie (la aproximativ 50 de metri de plajă), în orașul de la malul mării Obzor. Designerul și arhitectul complexului este faimosul Philip Stark. Apartamentul este situat la parter și are o dispunere funcțională: de la holul de intrare cu un loc în care sunt instalate mașina de spălat și boilerul, living cu bucătărie și zonă de luat masa, dormitor cu baie proprie (cu cadă și duș), al doilea dormitor, a doua baie cu cadă și duș) și verandă spațioasă amenajată - curte împrejmuită cu vedere la mare și zonă de recreere cu piscine. Apartamentul se vinde cu mobilier și electrocasnice. În ambele dormitoare există dulapuri încorporate. Suprafața utilă a apartamentului este de 121 m2, (inclusiv veranda de 46 m2), iar suprafața totală este de 147 m2. Video al apartamentului pe site-ul nostru .Complexul este comandat și este bine întreținut. Pe teritoriul complexului sunt oferite o gamă largă de facilități, divertisment și servicii pentru o vacanță confortabilă fără a părăsi teritoriul complexului, și anume: - O gamă largă de facilități, divertisment și servicii:

- Grădină cu mobilier de grădină

- Piscine pentru adulți și copii, inclusiv o piscină încălzită și o piscină panoramică infinită

- Centru Spa & Wellness (băi turcești și de aburi, saună, jacuzzi/jacuzzi, salon de masaj)

- Salon de coafură și de înfrumusețare

- Centru de fitness

- Teren de tenis, tenis de masă

- Magazin alimentar

- Sală de jocuri (zonă de joacă pentru copii în interior)

- Loc de joacă pentru copii

- Restaurant, cafenea

- plajă

- Umbrele de plajă

- Șezlonguri de plajă

- Loc de joacă pentru copii pe plajă

- Lifturi în clădiri

- Securitate și supraveghere video pe tot parcursul anului

- Parcare, inclusiv parcare subterană

- Internet Wi-Fi este disponibil în tot complexul.

O alegere foarte bună pentru o vacanță de familie și o închiriere confortabilă!

Taxa de întreținere este de 15,5 euro/m2, cu internet și TV incluse.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Stațiunea Obzor. Plaje și natură: Este o stațiune mică, populară și cu adevărat plăcută, care combină marea cu plaje largi și confortabile, cu posibilitatea de a face drumeții și plimbări ușoare. În apropiere de Obzor, râurile Dvojnica și Kamchia se varsă în mare și fac parte dintr-o rezervație naturală.

Obzor și istoria sa. Baza navală grecească inițială a devenit mai târziu o importantă fortăreață romană. În Evul Mediu a existat o fortăreață bulgară inexpugnabilă, Kozyak, care proteja un port de mare importanță economică pentru comerțul bulgar la Marea Neagră în secolele XIII și XIV. Ruinele fortăreței medievale se află la aproximativ 3 km de Obzor de astăzi. De asemenea, veți găsi ruinele Templului lui Jupiter pe rămășițele zidurilor romane.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
147 m2
Suprafață utilizabilă
121 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
40 m
Medic
1 km
Cafenea
30 m
Restaurant
30 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00