Frumos 2 camere, vedere la mare, terasă spațioasă, preț de întreținere scăzut, Byala

Byala, Bulgaria – ID 4006
79,000 €
Arie 85 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 900 m
Taxă pentru servicii 5 € per m2/an
Condiție Liber

Oferim apartament cu 2 camere cu vedere la mare în centrul orașului Byala. Apartamentul este situat la etajul patru din patru etaje, este format dintr-un hol de intrare, living spațios cu chicinetă și sufragerie, două terase cu intrare din living, dormitor și baie. De la ferestrele din camera de zi și de pe terase se vede o priveliște frumoasă spre mare și oraș. 74 m2 de suprafață utilă a apartamentului, suprafața totală este de 85 m2. Apartamentul este complet mobilat și echipat cu tot ce aveți nevoie, inclusiv aer condiționat și aparate încorporate (frigider, mașină de spălat vase, cuptor, plită, hotă). Clădirea are un lift. Pe acoperiș există o terasă panoramică imensă, care poate fi folosită de către rezidenții clădirii. Apartamentul este situat foarte convenabil în ceea ce privește infrastructura urbană - la câțiva pași de un supermarket, magazine, cafenele, locuri de joacă, grădiniță și școală, clinică, farmacie, furnizor de internet, plajă și multe altele. Distanța până la plajă este de 900 de metri.

Apartamentul este potrivit pentru a locui pe tot parcursul anului, precum și pentru recreere și închiriere. Taxa de întreținere pentru zonele comune este de 5 euro pe m2 pe an. Proprietate de foarte bună calitate la un preț bun! Recomandat!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

La 150 de metri de complex se desfășoară săpături arheologice ale fortăreței din Antichitatea târzie - conform estimărilor preliminare, acesta este un strat cultural cu ruinele unui templu și ale clădirilor din vecinătatea sa, datând din secolele V-III î.Hr. În 2012, acolo a fost descoperit un inel unic din aur cu un model în miniatură al rotondei de deasupra Sfântului Mormânt, datând din secolul al VI-lea d.Hr. Un eveniment interesant a fost descoperirea unor clădiri care datează din secolele V-VI d.Hr. Potrivit arheologilor, este vorba despre o mică cramă care a aparținut unei mănăstiri. Aceste săpături sunt curatoriate și sponsorizate de Uniunea Europeană. Aproximativ 3 milioane de euro au fost deja alocate pentru promovarea și conservarea săpăturilor de la Capul Athanasius, ceea ce va avea, fără îndoială, un impact pozitiv asupra dezvoltării ulterioare a regiunii. Capela Sfântul Atanasie se caracterizează prin microclimatul său unic - vara este întotdeauna o briză ușoară și nu este niciodată o căldură obositoare. Pe promontoriu există o platformă de observare cu o priveliște uluitoare asupra mării. Picioarele Munților Balcani au fost întotdeauna apreciate pentru aerul lor curativ. Combinația dintre aerul de mare și cel de munte creează un buchet vindecător care ajută la vindecarea astmului și a altor afecțiuni pulmonare. Populația din Byala este de aproximativ 3.000 de persoane. În timpul iernii, orașul nu moare, ca unele stațiuni, ci continuă să își trăiască viața pe măsură. Datorită locației convenabile a Byala, este ușor accesibil din cele două mari orașe de coastă, Varna și Burgas. Până la aeroportul din Varna sunt 50 km pe un drum bun și plat, iar până la aeroportul din Burgas - aproximativ 60 km. În apropiere de Byala există plaje sălbatice frumoase și renumite - Kara Dere și Irakli. În timpul verii au loc festivaluri de muzică cu o atmosferă de neuitat. Iar natura locală a înzestrat peisaje atât de uimitoare încât cardul de memorie al aparatului dumneavoastră de fotografiat se va umple în mod constant.

Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare, între două aeroporturi internaționale- la 50 km de Aeroportul Varna și la 60 km de Aeroportul Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și pentru o viață pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfulețe marine, plaje de peste 6 km lungime, dune de nisip și roci albe pitorești. Byala este, de asemenea, un centru renumit de vinificație.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
85 m2
Suprafață utilizabilă
74 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
280 m
Medic
240 m
Cafenea
5 km
Restaurant
40 m
Bar
40 m
Școală/gradiniță
140 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00