Fortuna Cape 4, Byala, Bulgaria

Byala, Bulgaria – ID 13606
În acest complex mai sunt 5 unități

Oferim apartamente frumoase în complexul Fortuna Cape 4, Byala, Bulgaria.
Complexul rezidențial în care sunt situate apartamentele este bine întreținut și are următoarele facilități: zonă de relaxare panoramică cu piscine pentru adulți și copii, șezlonguri și umbrele, grătar, parcare. Există un lift în clădire.

Distanța de la plajă este de numai 450 de metri.

Noi, la MY PROPERTY AT THE SEA, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu își piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere și administrare generală a proprietăților și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietăților de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Odată cu achiziționarea, relația noastră nu se încheie, ci doar începe.

Team MNM


Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare, între două aeroporturi internaționale- 50 km de Aeroportul Varna și 60 km de Aeroportul Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță de familie confortabilă și o viață pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Linia de coastă este caracterizată printr-o combinație de golfulețe marine, plaje lungi de peste 6 km, dune de nisip și stânci albe pitorești. Byala este, de asemenea, un centru renumit de vinificație.




Unități în complex

2 camere, vedere panoramică la mare, terasă mare, complex Fortuna Cape 4, Byala
vedere la mare complex dorit locație dorită preț avantajos
71 m2
2 camere + bucătărie
6/6
450 m
71,900 €
Šipka vpravo
Vedere la mare
Da
Piscină
Piscină
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
860 m
Medic
960 m
Cafenea
5 km
Restaurant
320 m
Bar
730 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00