Emperium Beach Residence, lux la tot pasul, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 6122
În acest complex mai sunt 22 unități

Emperium Beach Residence - hotel de lux în Sveti Vlas. Fermecător și elegant, "Emperium" Beach Residence are încă câteva apartamente care vă așteaptă! În numele dezvoltatorului, vă oferim apartamente de diferite dimensiuni în complexul Emperium, Sveti Vlas, Bulgaria. Vă prezentăm un proiect frumos de trei clădiri care vor fi construite în formă de U. Două clădiri opuse vor avea șase etaje, iar clădirea din mijloc va avea două etaje. Se poate alege între apartamentele din clădirea A, B sau C. Complexul va oferi proprietarilor săi o piscină în aer liber, zone de relaxare și un loc de joacă pentru copii. Experimentați luxul în interiorul frumos, după-amiezile pe terasă, bucurați-vă doar de magia Emperium, de momentele cu familia și cei dragi! Pentru construcția acestui complex sunt folosite materiale de primă clasă, cum ar fi: cărămizi ceramice austriece Wienerberger, în camere - tencuială de gips - Röfix, vopsite cu latex alb. Băile - gresie și faianță. Adezivi, hidroizolații, chit CERESIT. Ceramică sanitară și echipamente. Șapă de ciment până la 8 cm -Röfix, teracotă de înaltă calitate.
Uși de interior - uși de interior și de intrare luxoase de înaltă calitate, din furnir natural, care subliniază frumusețea și splendoarea incredibilă a lemnului natural. Ferestre din UPVC, 5 camere, cu geamuri duble cu ornamente care emană lux, geamuri duble de 32 mm, formate din sticlă de 4 mm - geam exterior energetic (4 anotimpuri), geamurile duble asigură o izolare fonică și termică excelentă. Ferestre din vinil, culoare stejar baltic, sistem de profile cu 5 camere, accesorii de sistem. Proprietăți excelente de izolare termică și acustică, rezistență la schimbările climatice, protecție UV, conformitate cu toate standardele europene și ecologice. Coeficient de conductivitate termică K 1,0W/m2 până la K 1,3 W/m2 Coeficient de izolare fonică 34-45 db. Numai profile clasa A EN 12608: 2003 Durată de viață extrem de lungă - peste 60 de ani. Sistem de placare - izolare cu tencuială minerală. Elemente arhitecturale decorative pe fațadă în combinație cu piatră naturală. Izolație termică a fațadei BAUMIT, grosimea izolației 80 mm. Tencuială - BAUMIT, tencuială de finisare cu silicat-silicat Tencuială de finisare structurală (silicon, silicat, organic) de înaltă calitate, minerală, rezistentă la intemperii, hidrofugă, permeabilă la vapori, pentru fațade. Sensibilitate scăzută la contaminare (efect abperl). Rezistent la mucegai, ciuperci și mucegai; la ploi acide și ploi abundente. În culori luminoase și care nu decolorează. Garanție de calitate de 10 ani pentru întregul sistem BAUMIT.
Cooperăm cu companii europene de succes din industria ascensoarelor. Vor fi instalate lifturi, fiecare cu o capacitate de 6 pasageri, în caz de pană de curent lifturile vor coborî la cel mai apropiat etaj și ușile se vor deschide, design interior de lux.
Aer condiționat cu invertor pentru încălzire și răcire în fiecare cameră de zi până la -25 grade. Spații înconjurătoare, construcție completă a infrastructurii și planificare verticală în jurul clădirii. Culoarele interioare vor fi pavele colorate. Iluminatul parcului. Curțile interioare vor fi complet gazonate și amenajate cu arbori și plante. Sisteme individuale de irigare care combină irigarea prin picurare și aspersoare.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați!
Marea noastră mândrie este reprezentată de clienții noștri mulțumiți.
Ne întărim prestigiul și încrederea de fiecare dată prin oferirea de sfaturi de specialitate și împărtășirea opiniilor noastre cu clienții noștri care au fost utilizatori pe termen lung ai proprietăților pe care le-au achiziționat cu succes, așa cum au fost planificate, în termenele promise.
În fiecare caz pe care îl gestionăm, nu numai că avem grijă de dumneavoastră și vă oferim sfaturi de specialitate, dar adăugăm valoare vieții dumneavoastră și contribuim la îmbunătățirea situației dumneavoastră economice prin investirea bună a banilor dumneavoastră.
Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci este doar începutul! Suntem vecinii și partenerii dvs. și nu doar pe durata deținerii proprietății pe care ați ales-o.
Protejați-vă banii de mega-inflație investind cu înțelepciune în propria dvs. proprietate pe plajă. Prețurile în Bulgaria sunt ACUM la jumătate din ceea ce sunt în alte țări din UE.
Dragii noștri clienți, trăim vremuri ciudate, când multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate să se uite pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie din partea noastră.

Eco-piste și aer curat

Localizat la poalele Stara Planina, Saint Vlas oferă oportunități excepționale pentru drumeții la mare și la munte în același timp. Prezența unui sanatoriu în trecutul recent dovedește că aerul este excepțional de curat și vindecător. Este cel mai frumos primăvara, când natura se trezește la o viață nouă, pădurea miroase a proaspăt, păsările își cântă cântecul de primăvară și în jurul tău este verde. Toamna pictează întregul peisaj înconjurător cu o paletă bogată de culori.

Traseele fac parte din proiectul special Sveti Vlas, care își propune să le arate turiștilor bogatul patrimoniu cultural și istoric, precum și priveliștile panoramice uluitoare ale golfului.

Traseul "Cote d'Azur" are o lungime de aproximativ 5 km. Durata de mers pe jos este de 2-3 ore. Acesta pornește din Saint Vlas și ajunge la zona protejată "Kalinata". Traseul ecologic este extrem de ușor și plăcut de parcurs. Este potrivit pentru toate vârstele.

Traseul ecologic "Balkan" are o lungime de 8 km, iar timpul de traversare este de aproximativ 4-5 ore. Acesta pornește din satul de vacanță "Elenite", ajunge la fântâna Kushu, unde se află un stejar secular din specia Blagun.

Eco-trailul Istoria Mileniului are o lungime de aproximativ 6 km și durează 2-4 ore, în funcție de condiția fizică a drumețului. Pornește din zona "Ayazmoto" și se termină la complexul turistic "Mănăstirile" Foarte ușor de depășit pentru persoane de toate vârstele.

Sveti Vlas este un oraș plăcut la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța de la această stațiune este într-adevăr mică. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din mult vizitata și populara Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.
În oraș există mai multe plaje mai mici, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrările în mare sunt graduale.
Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura tot timpul anului, climatul s-a dovedit a fi foarte favorabil sănătății umane.
Pentru că orașul este situat pe un deal, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu care cu siguranță nu este la fel de aglomerat ca Sunny Beach. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută.

.

Unități în complex

Noi 2 camere, Emperium Beach Residence, lux la fiecare pas, Sveti Vlas
complex dorit locație dorită
51 m2
2 camere + bucătărie
1/6
250 m
86,428 €
Šipka vpravo

Unități în complex

Budova Patro Apartmán č. Celková plocha Užitná plocha Dispozice Balkon Terasa Cena m2 Celková cena Stav
A 0 101A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 0 102A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 0 103A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 0 104A 53,38 44,65 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 0 105A 53,38 44,65 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 0 106A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 0 107A 54,94 45,94 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 201A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 202A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 203A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 204A 36,06 30,16 1kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 205A 34,32 28,7 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 1 206A 36,06 30,16 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 1 207A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 208A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 209A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 210A 37,16 31,08 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 1 211A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Zarezervováno
A 1 212A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 1 213A 40,60 33,96 1kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 214A 40,60 33,96 1kk ne ano ---------- ----------- Volný Rezervovat
A 1 215A 51,94 43,44 2kk ano ne 1 664 € 86 428 € Volný Rezervovat
A 1 216A 59,41 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 301A 51,94 43,44 2kk ano ne 1 724 € 89 545 € Volný Rezervovat
A 2 302A 51,94 43,44 2kk ano ne 1 724 € 89 545 € Volný Rezervovat
A 2 303A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 304A 44,42 37,15 1kk ano ne 1 814 € 80 580 € Volný Rezervovat
A 2 305A 45,21 37,81 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 306A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ------------ Prodáno
A 2 307A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 308A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 309A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ------------ Prodáno
A 2 310A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 311A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 312A 57,87 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 313A 57,87 48,4 2kk ano ne 1 754 € 101 504 € Volný Rezervovat
A 2 314A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 315A 59,41 49,69 2kk ano ne 1 724 € 102 423 € Volný Rezervovat
A 3 401A 51,94 43,44 2kk ano ne 1 754 € 91 103 € Volný Rezervovat
A 3 402A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 403A 51,94 43,44 2kk ano ne 1 754 € 91 103 € Volný Rezervovat
A 3 404A 40,57 33,92 1kk ano ne 1 754 € 71 160 € Volný Rezervovat
A 3 405A 38,82 32,45 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 406A 40,57 33,92 1kk ano ne 1 724 € 69 943 € Volný Rezervovat
A 3 407A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 408A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 409A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 410A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 411A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 412A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 413A 57,87 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 414A 57,87 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 415A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 416A 59,41 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 501A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 502A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 503A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 504A 40,57 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 505A 38,82 32,45 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 506A 40,57 33,92 1kk ano ne 1 724 € 69 943 € Volný Rezervovat
A 4 507A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 508A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 509A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 510A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 511A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 512A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 513A 57,87 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 514A 57,87 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 515A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 516A 59,41 49,69 2kk ano ne 1 815 € 107 829 € Volný Rezervovat
A 5 601A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 602A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 603A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 604A 40,57 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 605A 38,82 32,45 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 606A 40,57 32,92 1kk ano ne 1 754 € 71 160 € Volný Rezervovat
A 5 607A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 608A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Zarezervováno
A 5 609A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 610A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 611A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 612A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 613A 57,87 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 614A 57,87 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 615A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 616A 59,41 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 6 701A 58,02 48,53 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 6 702A 83,99 70,24 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 6 703A 95,14 79,57 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 6 704A 87,21 72,94 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 6 705A 95,06 79,5 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 6 706A 62,85 52,56 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 0 101B 53,88 45,94 2kk ne ano 1 664 € 89 656 € Volný Rezervovat
B 0 102B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 0 103B 52,37 44,65 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 0 104B 52,37 44,65 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 0 105B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 0 106B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 0 107B 47,46 40,46 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 1 201B 58,28 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 202B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 203B 39,83 33,96 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 204B 39,83 33,96 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 205B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 206B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 207B 36,45 31,08 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 208B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 1 209B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 1 210B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 1 211B 35,37 30,16 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 212B 33,66 28,7 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 213B 35,37 30,16 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 214B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 1 215B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 1 216B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 2 301B 58,28 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 302B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 303B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 304B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 305B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 306B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 307B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 308B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 309B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 310B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 311B 44,34 37,81 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 312B 43,57 37,15 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 313B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 314B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 315B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 401B 58,28 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 402B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 403B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 404B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 405B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 406B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 407B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 408B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 409B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 410B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 411B 39,78 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 412B 38,06 32,45 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 413B 39,78 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 414B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 415B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 416B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 501B 58,28 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 502B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 503B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 504B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 505B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 506B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 507B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 508B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 509B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 510B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 511B 39,78 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 512B 38,06 32,45 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 513B 39,78 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 514B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 515B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 516B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 601B 58,28 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Zarezervováno
B 5 602B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 603B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 604B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 605B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 606B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 607B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 608B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 609B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 610B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 611B 39,78 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 612B 38,06 32,45 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 613B 39,78 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 614B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 615B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 616B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 6 701B 52,56 61,65 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 6 702B 93,26 79,5 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 6 703B 85,56 72,94 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 6 704B 93,33 79,57 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 6 705B 82,39 70,24 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 6 706B 56,92 48,53 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
C 0 101C 80,35 67,43 3kk ne ano 1 870 € 150 255 € Volný Rezervovat
C 0 102C 80,35 67,43 3kk ne ano 1 870 € 150 255 € Volný Rezervovat
C 0, 1, 2 103C 152,91 128,33 3kk ano ano 2 530 € 386 862 € Volný Rezervovat
C 0, 1, 2 104C 152,91 128,33 3kk ano ano 2 530 € 386 862 € Volný Rezervovat
C 1 201C 80,35 67,43 3kk ano ne 1 870 € 150 255 € Volný Rezervovat
C 1 202C 80,35 67,43 3kk ano ne 1 870 € 150 255 € Volný Rezervovat
C 2 301C 81,33 68,26 3kk ano ne 2 310 € 187 872 € Volný Rezervovat
C 2 302C 81,33 68,26 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
Magazin
240 m
Medic
720 m
Cafenea
350 m
Restaurant
170 m
Bar
310 m
Școală/gradiniță
700 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00