Duplex 2 camere, doua bai, complex California, Sunny Coast

Sunny Beach, Bulgaria – ID 9564
56,100 €
Arie 110 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 6/7
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 200 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim un maisonette spațios cu 2 camere, cu o suprafață de 110 m2, situat la etajele șase și șapte din complexul California de pe Sunny Coast. Amenajare: living cu chicineta, dormitor, doua bai cu toaleta si terasa spatioasa.

Imobilul este situat la 300 de metri de plaja de pe Sunny Beach si la 500 de metri de partea centrala a orasului Nessebar, in apropiere de supermarketuri, benzinarii, stadionul orasului Nessebar, la 100 de metri de statia de autobuz, la 30 km de aeroportul Burgas. Complexul dispune de piscina si zona de relaxare

Taxa anuală de întreținere este de 200 EUR.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, o frumoasă plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.

Sunny Coast este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.

Acțiunea locală Aquapark, care este destinată tuturor generațiilor, merită cu siguranță menționată. Aici veți găsi multe tobogane, săniușe, piscine, căzi cu hidromasaj, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
6
Numărul de etaje
7
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
110 m2
Suprafață utilizabilă
96.8 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Magazin
250 m
Medic
220 m
Cafenea
420 m
Restaurant
220 m
Bar
220 m
Școală/gradiniță
980 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00