Două case de renovat, lângă mare, Kavarna

Kavarna, Bulgaria – ID 6862
39,000 €
Arie 3000 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 5 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim să cumpărați două case pentru reconstrucție la prețul terenului. Casele sunt situate în satul Gorun, la 4 km de orașul Šabla și la aproximativ 5 min. conduce de la plajă. Pe parcela sunt doua case pentru reconstructie completa, una cu o suprafata de 40m2 cu garaj si cealalta cu o suprafata de 80m2 si disponibile 3kk, partial cu subsol. Pe un teren bine intretinut de 3000 m2 exista curent electric si apa municipala, deseurile sunt tratate printr-o fosa septica. Terenul este parțial împrejmuit și are un drum bun de acces din două părți. Există un potențial mare aici pentru toți cultivatorii de fructe și legume sau animalele și apicultorii.

Gorun este un sat liniștit, la 4 km de orașul Šabla și la 13 km de orașul Kavarna. Aici locuiesc aproximativ 80 de rezidenți permanenți și mai multe familii de străini. Satul este situat pe drumul principal spre Romania, asa ca drumul este in stare foarte buna.

Shabla se află în apropierea orașului Kavarna, la 83 km de Varna și la 24 km de granița bulgaro-română. În Shable locuiesc aproximativ 4.200 de locuitori.

Orașul are toate facilitățile civice - școală, grădiniță, magazine, restaurante.

Orașul are unele dintre cele mai frumoase plaje cu nisip sălbatic care se întind de la Shabla până la granița cu România. Este cunoscut și pentru primul câmp petrolier descoperit în Bulgaria.

Capul Shabla este cel mai estic punct geografic al Bulgariei. Pe el se află și cel mai vechi far din Balcani.

Pentru iubitorii de turism subacvatic, va fi interesant că în marea din jurul Shabla există multe nave navale scufundate, inclusiv submarine din cel de-al Doilea Război Mondial.

Există, de asemenea, două arii protejate în regiunea Shabla:

Situat chiar pe mal, Lacul Shabla este un loc uimitor pentru drumeții și pasionații de pescuit.

Šablenska tuzla este situată nu departe de lac. Este un lac lagunar, al cărui fund este bogat în nămol cu hidrogen sulfurat folosit pentru terapia cu nămol.

Adevăratele perle ale coastei de nord sunt în apropiere, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balcic, Rusalka, Bolata, Topola și multe altele. Mulți străini locuiesc în Shable și împrejurimile sale, inclusiv destul de mulți cehi.

Orașul Kavarna este un oraș-port din Bulgaria și este situat pe o coastă stâncoasă în partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este în jur de 12 000. Kavarna este cunoscută drept „capitala rock-ului Bulgariei”, deoarece în fiecare vară adună pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul de Istorie Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri de la triburile tracice care locuiesc în regiune, din viața slavilor și bulgarilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se poate lăuda cu o plajă urbană bine întreținută. Adevăratele perle ale coastei de nord sunt în apropiere, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balcic, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola și multe altele. Mulți străini locuiesc în Kavarna și împrejurimile sale, inclusiv destul de mulți cehi. Există, de asemenea, stânci în vecinătatea Kavarnei, de la care există o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. Există, de asemenea, o serie de izvoare termale vindecătoare în apropiere. Aici veți găsi și un spa cu nămol medicinal, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
3000 m2
Teren
3000 m2
Suprafață utilizabilă
120 m2
Garaj
Da
Suprafață construită
120 m2
Parcare
Da
Magazin
5 km
Medic
6 km
Cafenea
5 km
Restaurant
2 km
Bar
5 km
Școală/gradiniță
5 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00