Complet echipate 3 camere cu vedere la mare și la munte, complex Obzor Beach, Obzor

Obzor , Bulgaria – ID 10076
116,000 €
Arie 86 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/6
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 1,492 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament cu trei camere într-un complex excelent, situat în prima linie a orașului de la malul mării Obzor. Apartamentul este situat la etajul patru și este compus din hol de intrare, living cu zonă de luat masa și bucătărie, balcon cu intrare din living, două dormitoare și baie-WC.

Priveliștea spre mare este vizibilă de la ferestrele din camera de zi și din balcon, iar priveliștea spre munte este vizibilă de la ferestrele celor două dormitoare.

Apartamentul este dotat cu mobilier confortabil și elegant, precum și cu tot ceea ce este necesar pentru confortul locuitorilor săi.

Suprafața construită a apartamentului este de 76 m2, iar suprafața totală este de 86 m2.

Obzor Beach Resort este situat chiar pe plajă, într-unul dintre cele mai liniștite orașe balneare bulgare - Obzor. Plaja este una dintre cele mai lungi de pe coasta bulgară a Mării Negre - 10 km, iar lungimea plajei chiar în fața complexului este de 800 de metri. Apele mării sunt destul de calme, cristaline, iar nisipul este auriu. Ideea principală a complexului este de a funcționa ca un aparthotel, potrivit pentru oricine caută o vacanță relaxantă și dorește să se bucure de mare și de soare. Aici veți găsi pacea, liniștea, bucuria și confortul la care visați pentru dvs. și întreaga familie în timpul vacanței de vară. Prin cumpărarea unui apartament nu numai că vă puteți obține o reședință de vară unde să vă petreceți vacanța, dar puteți obține și venituri din chirii. Stațiunea oferă servicii de administrare a proprietăților sub forma închirierii acestora turiștilor pentru sezonul turistic de vară, în perioada în care proprietarii nu-și folosesc proprietățile. Complexul are contracte cu cei mai importanți tour-operatori licențiați și o publicitate eficientă, ceea ce a dus la o ocupare extrem de bună a apartamentelor de către turiști în anii precedenți. Complexul oferă următoarele facilități:

- Securitate 24 de ore pe tot parcursul anului;

- Recepție;

- piscine, inclusiv un salvamar, umbrele, șezlonguri;

- parcare;

- animatori pentru copii și adulți;

- grădiniță și loc de joacă;

- restaurant și bar la piscină;

- servicii contra cost: spălare, uscare, călcat; curățenie în apartament; oferă facilități suplimentare pentru copii: pătuț, scaun înalt, cărucior, baby sitter pentru copii sub 2 ani și multe altele.

Taxa de întreținere, inclusiv fondul de reparații, este de 1492 € pe an.

Un apartament minunat într-o locație excelentă! Recomandat!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Stațiunea Obzor:

Obzor este situat într-un peisaj frumos, într-un golf al Mării Negre, încadrat de Inelul Balcanic (Stara Planina), la aproximativ 60 km sud de Varna și 74 km de Burgas.

Plaje și natură: Este o mică stațiune populară și cu adevărat plăcută, care combină marea cu plaje largi și confortabile, cu posibilitatea de a face drumeții și plimbări ușoare. În apropiere de Obzor, râurile Dvojnica și Kamchia se varsă în mare și fac parte dintr-o rezervație naturală. Obzor și istoria sa:

Locația sa frumoasă este reflectată în numele său antic original Heliopolis (Orașul Soarelui). Baza navală grecească inițială a devenit mai târziu o importantă fortăreață romană. În Evul Mediu a existat o fortăreață bulgară inexpugnabilă, Kozyak, care proteja un port de mare importanță economică pentru comerțul bulgar la Marea Neagră în secolele XIII și XIV. Ruinele fortăreței medievale se află la aproximativ 3 km de Obzor de astăzi. Veți găsi, de asemenea, ruinele Templului lui Jupiter pe rămășițele zidurilor romane.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
86 m2
Suprafață utilizabilă
76 m2
Terasă
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
200 m
Medic
290 m
Cafenea
270 m
Restaurant
90 m
Bar
130 m
Școală/gradiniță
320 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00