Casă decomandată cu cinci dormitoare, Venid Eco Village, Stațiunea Dinevi, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bulgaria – ID 6455
753,900 €
Arie 251 m2
Dispoziție 6 camere + bucătărie
Mare 1 500 m
Condiție Liber

Fermecătorul complex închis „Venid Eco Village” este situat într-o locație perfectă, chiar deasupra „Dinevi Resort” – la poalele Starei Planina și pe litoral în Sveti Vlas. Oferim atentiei dumneavoastra o casa familiala cu 6 camere intr-o cladire noua. O casă cu o suprafață totală de 251,30 m2 în stilul „veche casă bulgară”, care face parte din complexul „Venid Eco Village”. Amenajare: Parter - living cu chicinetă, toaletă, două dormitoare, două băi cu toaletă, verandă

Etajul 1 - trei camere, trei bai cu WC, terasa.

Casa oferă o vedere panoramică minunată asupra mării și o priveliște inspirată asupra pădurii. Imobilul se vinde fara bucatarie, mobila si utilaje. Prețul casei este pentru finalizarea „la cheie” (pardoseli — laminat și gresie, pereți vopsiți, uși, baie-toaletă cu gresie și facilități sanitare). Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilierul și echipamentele. Distanta de la plaja este de 1,5 km.

Imaginea arhitecturală a clădirii poate fi atribuită arhitecturii renascentiste. Pe față, materialele și viziunea sunt caracteristice acestui stil, cu bovindouri și jgheaburi expuse pe acoperiș. Parterul clădirii este acoperit cu piatră. Primul etaj are tencuiala minerala alba si placare din lemn. Există și marginea caracteristică a colțurilor, pereților și ramelor ferestrelor cu muluri și grinzi. Acoperișul este în fronton cu structură din lemn și elemente decorative. Complexul va avea două terenuri de tenis, o piscină pentru adulți și copii, un hotel de apartamente, o capelă, o parcare, o infrastructură interioară extrem de pitorească și armonioasă, cu o priveliște magnifică asupra mării și munților, care va garanta relaxare deplină și confort pentru locuitorii săi. Toate materialele folosite sunt naturale, eco-certificate de primă clasă, iar aspectul zonei este în armonie cu mediul forestier din jur, ceea ce, în combinație cu apropierea de mare, munți și locația de prestigiu, justifică pe deplin investiția. la cumpărarea unei case în complex. Puteti alege dintre 109 case familiale, case semi-decomandate si case terasate cu suprafata cuprinsa intre 150 si 300 m2. Ansamblul rezidential „Venid Eco Village” este un element aditional logic pentru conturarea conceptului final al Statiunii Dinevi - Sveti Vlas de la poalele Starei Planina. Terenul face parte din zona împădurită „Kasada”, parcela orașului Sveti Vlas, municipiul Nessebar, cu vedere panoramică la mare și are o pantă spre sud. Aceasta oferă o condiție prealabilă pentru o soluție urbană pitorească, cu prezența diferitelor vederi ale pădurii și ale mării din fiecare clădire rezidențială. O rețea ecologică lungă de aproape nouăsprezece kilometri acoperă poalele Estului Staré Planina. Pe parcurs, turiștii au ocazia să vadă specii rare și protejate de plante și animale. Unele dintre ele sunt incluse în Cartea Roșie a Bulgariei, fântâni cu apă de izvor, foișoare și adăposturi, capele de piatră cu icoane ale sfinților ortodocși de-a lungul întregului traseu ecologic, ceea ce face plimbarea extrem de interesantă și iscoditoare. In imediata apropiere a complexului se gasesc toate facilitatile si obiectivele turistice pe care le ofera „Dinevi Resort” - plaje, port, magazine, restaurante, cafenele, centre de infrumusetare si SPA, Amfiteatru si multe altele.

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost niciodată și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Sveti Vlas este un oraș plăcut la poalele Stará planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța de la această stațiune este într-adevăr mică. Nu va trece mult până când cele două orașe vor fi conectate datorită construcției din mult vizitata și populara Sunny Beach. Localitatea cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie relativ interesantă, dar din punct de vedere al turismului, cu siguranță încă își așteaptă perioada de glorie. Stațiunea Sveti Vlas se găsește la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este cunoscut atât printre turiști, cât și printre iubitorii de monumente interesante. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât pe Coasta însorită.

În oraș putem găsi câteva plaje mai mici, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea aici este curată, iar intrările în mare sunt treptate.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin, auriu, dar sunt și plaje romantice de piatră în zone. O combinație unică de aer curat de munte, climă mării și natură frumoasă. Zilele de vară sunt caracterizate de dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică lungă, caldă și liniștită. Temperaturi de 15 grade au fost înregistrate la mijlocul lunii decembrie în ultimii ani. Iarna nu durează mai mult de o lună aici. O alegere ideală pentru utilizarea pe tot parcursul anului, s-a dovedit că clima contribuie foarte bine la sănătatea umană.

Datorită faptului că orașul este situat în pantă, puteți vizita lanțul muntos împădurit și puteți face o plimbare plăcută. Preturile aici sunt foarte avantajoase. Vremea plăcută combinată cu aerul umed al mării este ideală pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu cu siguranță nu atât de aglomerat precum Sunshine Coast.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
6 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
251 m2
Teren
251 m2
Suprafață utilizabilă
251 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
251.3 m2
Parcare
Da
Magazin
360 m
Medic
740 m
Cafenea
370 m
Restaurant
270 m
Bar
260 m
Școală/gradiniță
620 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00