Casă de reconstruit, la 12 km de mare, preț bun, sat Vidno, Kavarna

Vidno, Bulgaria – ID 9247
20,000 €
Arie 2500 m2
Dispoziție atipic
Mare 12 000 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim o casă pentru reconstrucție majoră în satul Vidno, la 12 km de Kavarna și de mare.

Proprietatea este situată lângă drumul principal, are apă electrică și fosa septică. Casa are 100 m2, iar curtea are 2500 m2. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu reconstrucția, mobilierul și echipamentul. Preț de top!

Orașul Kavarna este un oraș de coastă din Bulgaria și este situat pe coasta stâncoasă în partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este de aproximativ 12 000 de locuitori. Kavarna este cunoscută drept "capitala rock a Bulgariei", deoarece în fiecare vară reunește pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul istoric din Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri din triburile tracice care au locuit în regiune, din viața slavilor și a prabularilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se mândrește cu o plajă orășenească bine întreținută. În apropiere se află adevărate perle ale coastei nordice, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Shabla, Bolata, Topola și multe altele. În Kavarna și în împrejurimi locuiesc mulți străini, inclusiv mulți cehi. De asemenea, în apropierea Kavarna există stânci, de unde se poate admira o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. De asemenea, în apropiere există multe izvoare termale vindecătoare. Există, de asemenea, un centru spa cu nămol curativ, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
atipic
Arie
2500 m2
Teren
2500 m2
Suprafață utilizabilă
100 m2
Garaj
Da
Suprafață construită
100 m2
Parcare
Da
Magazin
12 km
Medic
13 km
Cafenea
13 km
Restaurant
11 km
Bar
13 km
Școală/gradiniță
7 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00