Casă de familie aproape de centru și de toate facilitățile, Vir

Vir, Croația – ID 9005
205,000 €
Arie 150 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 300 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Oferim spre vânzare casă izolată în stare foarte bună pe insula Vir în zona Zadar.

Această casă cu două etaje, cu o suprafață utilă de 92 m², este situată într-o zonă liniștită a satului și este ideală pentru cei care caută confort și în același timp acces ușor la mare, care se află la doar 300 de metri distanță. Casa are patru camere și o bucătărie modernă, care face parte din zona de living.

La parterul casei se află un living spațios cu o chicinetă, de unde există acces la terasa exterioară și la o grădină de 50 m². Acest cadru în aer liber oferă un spațiu ideal pentru relaxare și grătar. La etaj există trei dormitoare, care oferă suficient spațiu pentru relaxarea familiei, precum și un balcon cu vedere la mare.

Casa a fost construită în 1999 și a fost renovată în 2015. Proprietatea include, de asemenea, un garaj și un loc de parcare suplimentar. Există, de asemenea, o pivniță pentru depozitarea lucrurilor de sezon. Drumul de acces este asfaltat.

Utilitățile includ electricitatea, care este asigurată de un sistem clasic de distribuție de 230V. Casa are încălzire electrică locală, un puț pentru alimentarea cu apă și o fosă septică pentru apele uzate. Internetul este o chestiune evidentă, care vă va oferi o conexiune fără întreruperi.

Vir, situat în regiunea Zadar, este o destinație populară pentru turiști datorită plajelor sale frumoase, a mării curate și a oportunităților bogate pentru înot și activități de apă. Locația se bucură de o mare popularitate nu numai printre localnici, ci și printre vizitatorii străini.

Casa este disponibilă începând cu 5 iulie 2024 și este complet echipată, permițând mutarea imediată. Nu ratați această ocazie unică de a deține o proprietate într-o locație atractivă, cu vedere la mare.

Pentru mai multe informații sau pentru a aranja o vizionare, vă rugăm să ne contactați.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
150 m2
Teren
100 m2
Suprafață utilizabilă
92 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
50 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
390 m
Medic
3 km
Cafenea
20 m
Restaurant
140 m
Bar
200 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00