Casă cu terasă cu piscină într-o zonă liniștită din Privlaka

Privlaka, Croația – ID 9483
430,000 €
Arie 290 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 90 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Oferim spre vânzare o casă de oraș bine situată într-o zonă liniștită a satului Privlaka din regiunea Zadar. Această casă de familie modernă cu două etaje, cu o dispunere de 4 camere, a fost construită în 2016 și este situată la doar 90 de metri de mare, permițând accesul ușor la înot și distracție în apă.

Casa are o suprafață construită de 90 m² și oferă, de asemenea, o suprafață utilă de 90 m². Suprafața totală a terenului este de 290 m², din care 200 m² reprezintă o grădină amenajată cu o piscină. Avantajul acestei proprietăți este că există un balcon și o terasă, ceea ce oferă o mulțime de spațiu în aer liber pentru a vă relaxa cu vedere la mare.

Casa este dotată cu toate utilitățile, inclusiv electricitate, alimentare cu apă de district și o stație de epurare proprie. Proprietatea este construită din cărămidă și se remarcă prin starea structurală foarte bună. O scară din beton cu balustradă asigură deplasarea în siguranță între cele două etaje.

Interiorul casei este complet mobilat și gata de mutare, cu un termen disponibil începând cu 30 august 2024. Spațiile de locuit au mobilier și electrocasnice moderne pentru a asigura un trai confortabil. Încălzirea locală electrică garantează o temperatură confortabilă chiar și în lunile mai reci ale anului.

Există un loc de parcare în fața casei, iar întreaga proprietate este împrejmuită de un gard, ceea ce asigură multă intimitate. Accesul la casă se face printr-un drum betonat, ceea ce contribuie la comoditate și la o mai bună accesibilitate.

Casa este situată într-o locație dezirabilă, cu toate serviciile necesare și accesibilitate excelentă. Privlaka este o stațiune populară, cu plaje frumoase și o mare curată, ceea ce o face un loc ideal atât pentru o viață permanentă, cât și pentru scopuri recreative.

Dacă sunteți interesat de această proprietate, nu ezitați să ne contactați. Oferim un serviciu complet legat de transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările necesare. Cu experiența noastră de mulți ani în industria imobiliară, vă garantăm o achiziție fără probleme și fără probleme a proprietății.

Pentru mai multe oferte interesante, puteți consulta site-ul nostru. Așteptăm cu nerăbdare vizita dumneavoastră.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
290 m2
Teren
592 m2
Suprafață utilizabilă
90 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
90 m2
Parcare
Da
Magazin
390 m
Medic
4 km
Cafenea
750 m
Restaurant
40 m
Bar
340 m
Școală/gradiniță
300 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00