Apartamente în frumosul complex de aur curcubeu de aur, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8623
În acest complex mai sunt 9 unități

Oferim în atenția dumneavoastră nouă apartamente disponibile în frumosul complex Golden rainbow în prima linie la mare, situat pe Sunny Beach, Bulgaria.
Complexul în care sunt situate apartamentele este situat într-o zonă liniștită a stațiunii, aproape de toată infrastructura necesară.
Proprietarii și oaspeții lor au la dispoziție în complex:
Recepție
Restaurant
Lobby și lobby bar
Piscină exterioară pentru adulți și copii
Zona de relaxare
Parcare subterană
Pază 24 de ore pe zi
Taxa de întreținere este de 10 €/m2 pe an.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip de 8 km lungime, cu o coborâre treptată în mare, și apropierea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de mini-trenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.
Sunny Beach este un loc ideal pentru o vacanță plăcută în familie, cu numeroase atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment pentru ei.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei aproape de Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival, aici au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu sunt cu nimic mai prejos decât cele din oricare dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.
Principala atracție a stațiunii este însă plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.
Merită menționat și parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, magazine de dulciuri, baruri la piscină și multe alte atracții.

Unități în complex

Apartmán Patro Celková plocha m2 Dispozice Výhled na moře Celková cena € Stav
1 Přízemí 70 2+kk ne 117 000 Volný Rezervovat
2 První 74 2+kk ne 154 000 Volný Rezervovat
3 První 71 Studio ne 149 000 Volný Rezervovat
4 První 67 Studio ano 168 000 Volný Rezervovat
5 Druhé 74 2+kk ano 170 000 Volný Rezervovat
6 Druhé 73 2+kk ano 167 000 Volný Rezervovat
7 Druhé 89 3+kk ano 205 000 Volný Rezervovat
8 Páté 57 2+kk ne 128 000 Volný Rezervovat
9 Sedmé 44 Studio ano 103 000 Volný Rezervovat
Piscină
Piscină
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
100 m
Medic
2 km
Cafenea
650 m
Restaurant
70 m
Bar
130 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00