Apartament spațios cu două dormitoare cu vedere panoramică la mare, complex de lux, Byala

Byala, Bulgaria – ID 2857
93,000 €
Arie 103 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 50 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber

Vă oferim un apartament spațios cu un dormitor, situat în prima linie într-un complex rezidențial de lux din orașul liniștit și pitoresc de pe litoral Byala. Apartamentul este situat la etajul patru și este format dintr-un hol de intrare, living spațios cu bucătărie și sufragerie, dormitor spațios, baie, toaletă separată și o terasă spațioasă cu acces din ambele camere. Vedere frumoasă la mare de la toate ferestrele apartamentului și de pe terasă. Suprafața utilă a apartamentului este de 81 m2, iar suprafața totală este de 103 m2. Apartamentul se vinde cu mobilier și electrocasnice. Acesta poate găzdui confortabil 4 persoane. Complexul de apartamente în care se află apartamentul este bine întreținut și dispune de următoarele facilități: două piscine pentru adulți și copii, zonă de relaxare cu șezlonguri și umbrele, sală de sport, sală de jocuri, sală de conferințe. În clădire există un lift. Taxa de întreținere este de 10 EUR pe m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele. Puteți urmări oferta actuală de proprietăți pe site-ul nostru.

Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare, între două aeroporturi internaționale- la 50 km de aeroportul din Varna și la 60 km de aeroportul din Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și o viață pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfulețe marine, plaje de peste 6 km lungime, dune de nisip și roci albe pitorești. Byala este, de asemenea, un centru renumit de vinificație.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
103 m2
Suprafață utilizabilă
81 m2
Terasă
Da
Magazin
330 m
Medic
220 m
Cafenea
5 km
Restaurant
80 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
90 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00