Apartament duplex mobilat cu vedere la mare. în Liznjan, Istria

Ližnjan, Croația – ID 14527
190,000 €
Arie 76 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/3
Mare 700 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Oferim spre vânzare un apartament modern de 3 camere cu o suprafață totală de 76 m² în orașul Ližnjan din Istria. Acest apartament este situat la etajul 3 al unei case din cărămidă, construită în 2012, și este situat într-o parte liniștită a satului. Apartamentul este în stare excelentă și complet mobilat, permițând ocuparea imediată din septembrie 2024.

Dispunerea apartamentului include un living spațios cu chicinetă, două dormitoare, o baie și un balcon cu vedere uimitoare la mare. Apartamentul are un loc de parcare, care va fi apreciat de proprietarii de mașini. Apartamentul este dotat cu încălzire electrică și încălzire locală cu combustibil solid. Există, de asemenea, posibilitatea de conexiune la internet, ceea ce asigură o viață confortabilă pe tot parcursul anului.

Acest apartament este o alegere excelentă pentru cei care caută o viață liniștită lângă mare. Apropierea de plajă - la doar 700 de metri de mare - va mulțumi iubitorii de înot și de ședere lângă apă. Locația oferă toate facilitățile necesare, inclusiv un oficiu poștal, magazine și alte servicii, asigurând o viață confortabilă într-o zonă populară de pe litoral.

Ližnjan este un oraș mic și pitoresc din sud-estul Istriei, cunoscut pentru istoria sa bogată și frumusețea naturală. Acest port de pescuit și turistic oferă plaje frumoase, o mare curată și o atmosferă liniștită, ideală pentru o viață permanentă și pentru sejururi de vacanță. Proximitatea Parcului Natural Kamenjak și a orașului istoric Pula fac din Ližnjan o destinație ideală pentru explorarea frumuseților culturale și naturale ale regiunii. În plus, accesibilitatea excelentă a transportului datorită proximității autostrăzii și a drumurilor principale permite accesul ușor la alte părți ale Istriei.

Cu Mojenemovitostumore veți primi un serviciu profesional complet atunci când cumpărați o proprietate. Oferim consiliere profesională în alegerea proprietății de vis la malul mării, inclusiv asistență juridică și asigurarea unui transfer de proprietate fără probleme. Avem mulți ani de experiență în vânzarea de proprietăți în Croația și oferim o atingere personală și îngrijire profesională pe tot parcursul tranzacției.

Dacă sunteți în căutarea unui apartament modern cu vedere la mare într-o locație liniștită, nu ezitați să ne contactați. Vă vom ajuta cu o vizionare și toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie cu privire la achiziționarea acestei proprietăți excepționale în Liznjan.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
76 m2
Suprafață utilizabilă
73 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
350 m
Medic
540 m
Cafenea
670 m
Restaurant
300 m
Bar
420 m
Școală/gradiniță
390 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00