apartament de lux cu 1 dormitor într-un hotel de top lângă mare în Cipru

Trikomo, Cipru – ID 7896
145,000 €
Arie 48 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 8/16
Mare 400 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Căutați mai mult lux? Vă prezentăm un proiect hotelier de excepție și, în prezent, cel mai luxos proiect hotelier la malul mării din partea de nord a Ciprului, un proiect care va ridica nivelul construcțiilor de pe insulă. În calitate de reprezentant exclusiv al dezvoltatorului, vă putem oferi cele mai bune condiții.

Proiectul se construiește în prezent în cea mai bună zonă de investiții din Cipru, așa că nu vorbim doar de un randament locativ interesant, ci și de o creștere foarte interesantă a prețurilor proprietăților.

În partea dreaptă a proiectului se află un hotel de cinci stele, unde se află cel mai mare cazinou de pe insulă, ceea ce va atrage o clientelă mai solvabilă. În partea stângă a proiectului, dezvoltatorul va avea propriul hotel pe malul mării, cu un cazinou, deci vor exista beneficii suplimentare pentru investitorii noștri.

Drumul spre plajă este rezolvat printr-o trecere subterană și o navetă gratuită spre plajă.

Această unitate cu 1 dormitor este situată în clădirea B - predare august 2025. Foarte puține unități rămase în proiecte :

Baie și facilități în baie de cel mai înalt standard Hansgrohe

Blat de lucru din cuarț Belenco în bucătărie

Suport de prosoape eclectic

Sistem de aer condiționat VRF și multe altele.

Fotografiile de probă ale dotărilor sunt din proiectele dezvoltatorului anterior , dotările și manopera de aici vor fi și mai bune.

Scurtă descriere a proiectului și a infrastructurii:

Cinci feluri de restaurante ( italian , local , mediteranean , shushi bar și altele ) trei piscine , o piscină infinită , diferite sporturi și complexe sportive , parcuri , centru comercial unde vor fi doar branduri de lux . Spa-uri, centre de fitness , magazine și cafenele.

Teatru și cinematograf, Pistă de biciclete , Pistă pietonală, Birou de schimb valutar, Teren de squash închis, Saună, Baie de aburi, Masaj, Hamam, Piscină interioară, Sală de gimnastică, Yoga - Pilates, Securitate 24 de ore și CCTV și multe altele.

Noi înșine deținem proprietatea și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră. Pe site-ul nostru veți vedea tururile noastre de investiții în Cipru, numărul de participanți este limitat.

Numărul etajului
8
Numărul de etaje
16
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
48 m2
Suprafață utilizabilă
42 m2
Terasă
7 m2
Parcare
Da
Magazin
120 m
Medic
650 m
Cafenea
250 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00