Apartament de investiții trei etaje , trei băi aproape de plajă în Cipru

Trikomo, Cipru – ID 8767
350,000 €
Arie 140 m2
Dispoziție 3 + 1 camere
Etaj 1/3
Mare 300 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Doriți să vă protejați în siguranță finanțele de inflație? Sunteți în căutarea unei proprietăți în Cipru direct de la un dezvoltator? Ați ajuns la locul potrivit. Cu noi nu plătiți un comision pentru intermedierea tranzacției, suntem agenți ai dezvoltatorului, cumpărați direct de la vânzător. Noi vă vom ajuta să vă îndrăgostiți de perla Mediteranei, Cipru.

În prezent, vă oferim posibilitatea de a achiziționa un apartament de investiții în acest proiect hotelier la condiții imbatabile.

Data de predare este în aproximativ un an, un an și jumătate. Dar puteți rambursa până la 72 de luni fără nicio majorare!

După predare se poate închiria imediat apartamentul și se poate plăti parțial prețul de achiziție, avem un plan de rambursare pe 6 ani fără majorare!

Apartamentele 3+1 au trei etaje , patru băi, trei terase , dintre care una mare pe acoperiș și o piscină comună. Acestea sunt situate la 300m de plaja din Cipru, lângă parcul acvatic în proiecte de lux, la o scurtă plimbare de la mare. Proiectele vor include, de asemenea, un club de iahturi de lux.

Există o terasă mare pe acoperiș , unde poate fi construită la comandă o pergolă , un jaccuzi și un grătar. Apartamentele au, de asemenea, piscină proprie. Alături se află un mare parc acvatic, aceasta este într-adevăr o investiție excelentă pentru a închiria și a economisi bani. Prețul de închiriere pe noapte aproximativ 400 de euro , potențialul de închiriere este de cel puțin 100 de zile pe an. Vă putem consilia perfect în ceea ce privește închirierea. Dezvoltatorul întreține complexul pentru ca totul să funcționeze perfect.

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați.

Proiectul are o infrastructură bogată în cadrul complexului în sine și de-a lungul plajei. Vă puteți bucura de spa, piscine, fitness, loc de joacă, parcuri acvatice, cafenele, restaurante, baruri pe plajă și multe altele. Cu cardul de client vă vom oferi acces la toate infrastructurile din toate proiectele acestui dezvoltator de pe întreaga insulă.

Dezvoltatorul este mândru să prezinte un card de membru care permite clienților să se bucure de privilegii și beneficii unice în toate proiectele dezvoltatorului , acesta include accesul la infrastructura dezvoltatorului și 10% reduceri în restaurante + alte beneficii.

Noi înșine deținem proprietățile și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 + 1 camere
Arie
140 m2
Suprafață utilizabilă
120 m2
Terasă
67 m2
Balcon
20 m2
Piscină
20 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
4 km
Medic
22 km
Cafenea
360 m
Restaurant
70 m
Bar
370 m
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00