apartament cu cinci dormitoare, pretabil spre inchiriere, in zona centrala a orasului, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 7281
74,000 €
Arie 143 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 250 m
Taxă pentru servicii 130 € per an
Condiție Liber

Va oferim un apartament spatios cu cinci dormitoare, cu o suprafata de 143m2, situat la parterul de sase etaje, in complexul privat Omega, in Ravda, Bulgaria. Pretul include mobila si utilajele. Dispunerea este un hol de intrare, dormitor cu chiuvete, cabine de dus si toalete.

Complexul in care se afla apartamentul este situat in zona centrala a statiunii Ravda, la doar 250 de metri de plaja, intr-o strada linistita. La o plimbare de trei minute de hotel se află un supermarket, o rețea de magazine și servicii, strada principală a orașului, o stație de autobuz, restaurante și toate facilitățile civice.

Proprietarii și oaspeții lor sunt disponibili în complex:

designer, zona amenajata, verdeata bogata

curte spatioasa cu gradina si foisor;

piscină;

piscina interioara

zone de recreere confortabile;

loc de joaca;

recepţie

management imobiliar

Centru SPA

Fitness

Colțul copiilor

sala de jocuri - biliard, sah, darts

securitate 24 de ore pe tot parcursul anului

parcare.

spălătorie

Pe acoperișul clădirii sunt instalate panouri solare pentru încălzirea apei.

Taxa de întreținere este de 130 EUR pe an.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ravda este un sinonim pentru o vacanță liniștită petrecută în intimitate, plină de relaxare și aer umed de mare. Toată lumea poate găsi un loc unde să se relaxeze pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă. Pentru cei mici, există un aquapark în Ravda, care este comparabil cu aquapark din Primosk, care este un oraș local popular din peninsula. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Chiar poti cumpara orice de aici mai avantajos, fie ca este vorba de suveniruri dintr-o vacanta sau fructe de pe piata locala. Este excelentă și accesibilitatea prin intermediul transportului suburban către stațiunile din apropiere, cum ar fi celebra Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nesebăr, care se află în imediata apropiere a orașului Ravda.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Arie
143 m2
Suprafață utilizabilă
125 m2
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
690 m
Cafenea
310 m
Restaurant
160 m
Bar
220 m
Școală/gradiniță
570 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00