Apartament complet renovat în centrul orașului Bar

Bar, Muntenegru – ID 9522
197,000 €
Arie 105 m2
Dispoziție 3 + 1 camere
Etaj 1/4
Mare 150 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

De vânzare apartament cu trei camere complet renovat, situat la primul etaj al unui imobil care are un lift. În această vară, fațada clădirii a fost renovată.

Apartamentul este orientat spre vest, spre mare. Apartamentul are profile noi de aluminiu, accesorii Stublina cu plase de țânțari și jaluzele de aluminiu instalate. Supraveghere video wifi în fața ușii din față. Ușă MePro cu încuietoare dublă. În timpul renovării, toate instalațiile electrice au fost înlocuite. TV și internet în fiecare cameră. Placi de granit de primă clasă sunt instalate în tot apartamentul. Robinetele și rezervoarele de apă încorporate sunt marca Grohe. Robinetărie sanitară Roca și încălzitoare de apă Ariston. Sticlă și marmură în ambele băi. Podele din parchet pietruit și lăcuit în tot apartamentul. Aer condiționat cu invertor.

În acte, apartamentul are o suprafață de 89 m2, în timp ce suprafața reală este de 105 + 7 m2 din terasa comună care aparține apartamentului.

Bar este un oraș de la malul mării cu 37.000 de locuitori, ceea ce îl face cel mai mare din sudul țării. Faptul că orașul a fost fondat la sfârșitul secolului al XIX-lea este imediat vizibil din arhitectura cu design neobișnuit. Din portul local pleacă feriboturi către Italia (Bari), Grecia și Slovenia pe tot parcursul anului. În timpul sezonului, sunt în funcțiune și alte servicii, în funcție de cererile curente ale turiștilor.

Linia de cale ferată Belgrad - Podgorica - Bar se termină aici.

Centrul orașului nu este atât de distinctiv, aici găsim numai clădiri din beton. Cea mai frumoasă și mai verde parte este Topolica, care se află la doar 500 m de port.

Înotul în această zonă este unul dintre cele mai bune din Bar. Plaja, care are o lungime de aproximativ 800 de metri, oferă o plimbare până la portul de agrement. Dar aceasta nu este singura posibilitate de a vă relaxa pe plajă. O alta este, de exemplu, plaja lungă de pietriș de 2 kilometri Šušanj, înconjurată de pădure.

Dacă luați o barcă sau o barcă pneumatică la sud de Bar, veți găsi multe plaje mici care sunt izolate și care vă tentează direct să le explorați.

Chiar la sudul Rivierei se află faimoasa plajă Tropicana, care se mândrește cu prestigiosul premiu Steagul Albastru nu numai pentru curățenia mării și a mediului, ci și pentru calitatea excelentă a serviciilor și siguranța acestora.

Cea mai căutată și, potrivit localnicilor, cea mai frumoasă plajă de pe Riviera Bar este așa-numita Red Beach. Aceasta este denumită astfel după culoarea romantică pe care o veți găsi aici. Nisipul este roșu, pietricelele de pe plajă și chiar și în mare se văd ici și colo sclipiri de pietricele roșii.

În bar se găsește de toate. Romanticii se pot plimba prin livezile nesfârșite de măslini, ale căror măsline sunt printre cele mai bune de pe Marea Adriatică.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 + 1 camere
Arie
105 m2
Suprafață utilizabilă
89 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Magazin
970 m
Medic
970 m
Cafenea
340 m
Restaurant
230 m
Bar
230 m
Școală/gradiniță
180 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00