4 camere spatioase cu vedere frumoasa la mare, in complexul Golf Coast langa Kavarna

Kavarna , Bulgaria – ID 6755
90,000 €
Arie 111 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 700 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Atenție la agenții imobiliari care, din cauza situației de pe piața imobiliară cehă, au început să ofere proprietăți în străinătate de la o zi la alta! Fără să știm suficient despre piața externă, care este diferită de cea cehă! Bazați-vă pe specialiști și nu vă asumați riscuri inutile!

Va oferim atentiei 4 camere cu o suprafata totala de 111,88 m2. Apartamentul este situat la etajul patru din patru etaje în complexul Golf Coast de lângă Kavarna. Amenajare: hol, living, trei dormitoare, baie cu toaleta si o terasa spatioasa cu vedere minunata la mare. Apartamentul este de fapt un apartament cu un dormitor, iar proprietarul a împărțit o parte din sufragerie în încă două dormitoare. Peretele despărțitor este din gips-carton și poate fi îndepărtat în orice moment. Apartamentul se vinde complet mobilat cu mobilier si utilaje conform dotografiilor actuale. Complexul Golf Coast este situat pe litoral în zona Ikantalaka, oferind o vedere unică la mare și unul dintre cele mai cunoscute complexe de golf de la Marea Neagră, unde plajele sunt ușor accesibile pentru oaspeți și proprietari. Complexul dispune de piscina exterioara, zona de relaxare, restaurant si parcare.

Oraș. Cafeneaua este la doar 8 km. În apropiere sunt magazine alimentare.

Taxa de întreținere este de 10 EUR/m2 pe an și include apa folosită în apartament. Complexul are fântână proprie cu apă minerală certificată.

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost niciodată și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Orașul Kavarna este un oraș-port din Bulgaria și este situat pe o coastă stâncoasă în partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este în jur de 12 000. Kavarna este cunoscută drept „capitala rock-ului Bulgariei”, deoarece în fiecare vară adună pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul de Istorie Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri de la triburile tracice care locuiesc în regiune, din viața slavilor și bulgarilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se poate lăuda cu o plajă urbană bine întreținută. Adevăratele perle ale coastei de nord sunt în apropiere, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balcic, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola și multe altele. Mulți străini locuiesc în Kavarna și împrejurimile sale, inclusiv destul de mulți cehi. Există, de asemenea, stânci în vecinătatea Kavarnei, de la care există o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. Există, de asemenea, o serie de izvoare termale vindecătoare în apropiere. Aici veți găsi și un spa cu nămol medicinal, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
111 m2
Suprafață utilizabilă
98 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
300 m
Medic
7 km
Cafenea
4 km
Restaurant
30 m
Bar
210 m
Școală/gradiniță
4 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00