3 camere, vedere uimitoare la mare, două terase, chiar pe plajă, Byala

Byala, Bulgaria – ID 8943
175,000 €
Arie 321 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim un apartament spațios cu 3 dormitoare, situat pe prima linie în complexul rezidențial de lux Silver Beach, în orașul liniștit și pitoresc de la malul mării Byala. Suprafața utilă a apartamentului este de 177 m2, iar suprafața totală este de 231 m2.

Apartamentul este situat la etajul al doilea și este format dintr-un living spațios, o bucătărie spațioasă într-o zonă comună cu o zonă de luat masa, două dormitoare spațioase, două băi, o toaletă separată și două terase spațioase. Priveliștea la mare poate fi văzută atât de la ferestrele apartamentului, cât și de pe terase. Apartamentul este complet mobilat și echipat cu tot ce aveți nevoie. Are multe locuri de dormit și este gata de utilizare imediată.

Complexul de apartamente în care se află apartamentul este bine întreținut și vă oferă dvs. și oaspeților dvs:

două piscine pentru adulți și copii,

o zonă de relaxare cu șezlonguri și umbrele de soare,

sală de sport,

sală de jocuri,

sală de conferințe.

În clădire există un lift. Taxa de întreținere este de numai 10 €/m2 pe an. Proprietate foarte profitabilă! Recomandat!

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm tururi online prin live stream. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Pentru clienții noștri, organizăm închirieri și gestionarea proprietății pe toată coasta bulgară.

Săpăturile arheologice ale cetății antice târzii se desfășoară la 150 de metri de complex - conform estimărilor preliminare, este vorba de un strat cultural cu ruinele templului și ale clădirilor din vecinătatea acestuia din secolele V-III î.Hr. În 2012, acolo a fost descoperit un inel unic din aur cu un model în miniatură al rotondei de deasupra Sfântului Mormânt, datând din secolul al VI-lea d.Hr. Un eveniment interesant a fost descoperirea unor clădiri care datează din secolele V-VI d.Hr. Potrivit arheologilor, este vorba despre o mică cramă care a aparținut unei mănăstiri. Aceste săpături sunt curatoriate și sponsorizate de Uniunea Europeană. Aproximativ 3 milioane de euro au fost deja alocate pentru promovarea și conservarea săpăturilor de la Capul Athanasius, ceea ce va avea, fără îndoială, un impact pozitiv asupra dezvoltării ulterioare a regiunii. Capela Sfântul Atanasie se caracterizează prin microclimatul său unic - vara este întotdeauna o briză ușoară și nu este niciodată o căldură obositoare. Pe promontoriu există o platformă de observare cu o priveliște uluitoare asupra mării. Picioarele Munților Balcani au fost întotdeauna apreciate pentru aerul lor curativ. Combinația dintre aerul de mare și cel de munte creează un buchet vindecător care ajută la vindecarea astmului și a altor afecțiuni pulmonare. Populația din Byala este de aproximativ 3.000 de persoane. În timpul iernii, orașul nu moare, ca unele stațiuni, ci continuă să își trăiască viața pe măsură. Datorită locației convenabile a Byala, este ușor accesibil din cele două mari orașe de coastă, Varna și Burgas. Până la aeroportul din Varna sunt 50 km pe un drum bun și plat, iar până la aeroportul din Burgas - aproximativ 60 km. În apropiere de Byala se află frumoase și renumite plaje sălbatice - Kara Dere și Irakli. În timpul verii au loc festivaluri de muzică cu o atmosferă de neuitat. Iar natura locală a înzestrat peisaje atât de uimitoare încât cardul de memorie al aparatului dumneavoastră de fotografiat se va umple în mod constant.

Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare, între două aeroporturi internaționale- la 50 km de Aeroportul Varna și la 60 km de Aeroportul Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și pentru o viață pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfulețe marine, plaje de peste 6 km lungime, dune de nisip și roci albe pitorești. Byala este, de asemenea, un centru renumit de vinificație.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
321 m2
Suprafață utilizabilă
177 m2
Terasă
Da
Piscină
2 piscine
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
270 m
Medic
250 m
Cafenea
5 km
Restaurant
20 m
Bar
30 m
Școală/gradiniță
160 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00