3 camere, vedere la mare, pivniță, 450m de la plajă, terasă mare, Byala

Byala, Bulgaria – ID 5358
118,000 €
Arie 120 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 450 m
Taxă pentru servicii 9 € per m2/an
Condiție Liber

Oferim un apartament spațios cu două dormitoare la etajul al treilea într-un complex închis, situat în zona pitorească "Caika" din orașul liniștit de pe litoral Byala, la 450 de metri de plaja de nisip și de portul de agrement, precum și de restaurantul "Caika", cu o vedere frumoasă la mare și golfuri. Apartamentul este format dintr-un living spațios cu bucătărie și zonă de luat masa într-o zonă comună, un dormitor matrimonial cu baie proprie cu toaletă, un al doilea dormitor, o a doua baie cu toaletă și o terasă spațioasă cu vedere la mare și la zona amenajată a complexului. Apartamentul are o pivniță. Are o suprafață mare, potrivită pentru o vacanță confortabilă și pentru o familie numeroasă. Suprafața utilă (inclusiv o pivniță de 6 m2) este de 101 m2, iar suprafața totală este de 120 m2. Apartamentul este bine mobilat și echipat, iar prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor. Zona împrejmuită a complexului are următoarele facilități: 2 piscine, zonă de recreere cu șezlonguri și umbrele, restaurant, parcare, mini-market, sală de gimnastică, sală de masaj, loc de joacă și multă verdeață. Taxa anuală de întreținere este de 9€/m2.

Apartament excelent, gata de mutat, potrivit atât pentru vacanțe în familie, cât și pentru închiriere!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Orașul Byala este situat la granița dintre districtele Varna și Burgas, aproape echidistant de orașele districtuale Varna (56 km) și Burgas (70 km). Cel mai apropiat oraș de Byala este Obzor, care se află la doar 5 km distanță. Linia de coastă a satului este caracterizată de o combinație de coastă stâncoasă, golfuri mici, plaje cu dune de nisip. Turismul de vară atrage mulți oameni. În ultimii ani, sezonul turistic a fost extins, începând cu începutul lunii mai și până în septembrie. Astăzi, Byala este un oraș bulgăresc prosper datorită producției avansate de vin. Aici se produce excelentul vin Dimyat. Este, de asemenea, o stațiune balneară. Resursele naturale determină dezvoltarea orașului ca un centru de turism maritim în toată regula. Plaja spațioasă combinată cu pădurea de foioase, temperatura favorabilă a apei mării și puritatea acesteia oferă condiții optime pentru prevenirea și reabilitarea de-a lungul coastei. Orașul a fost fondat cu 3 secole înainte de Hristos. Situl paleogeologic de la White Rocks se află într-un mic oraș. Este situat între partea nordică a plajei centrale și gura râului Alb.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
120 m2
Suprafață utilizabilă
101 m2
Terasă
Da
Pivniță
Da
Magazin
330 m
Medic
220 m
Cafenea
5 km
Restaurant
80 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
90 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00