3 camere, la 200 de metri de plajă, potrivit pentru închiriere, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8860
115,000 €
Arie 104 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/6
Mare 200 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament frumos, situat într-un complex perfect întreținut River Park pe Sunny Beach, Bulgaria. Are 3 dormitoare, suprafața totală este de 104 m2. Acesta este format dintr-o chicinetă cu zonă de luat masa, două dormitoare, baie cu toaletă și o terasă. Apartamentul este situat la etajul patru din șase etaje. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale. River Park este un complex modern și confortabil, construit într-una dintre zonele verzi și liniștite ale stațiunii, la doar 200 de metri de plajă. La o scurtă plimbare de orașul istoric Nessebar (inclus în lista UNESCO), la 25 km de Aeroportul Internațional Burgas. Toate facilitățile și infrastructura se află la distanță de mers pe jos. În timpul sezonului de vară, apartamentele din River Park sunt ușor de închiriat, complexul este, de asemenea, potrivit pentru a locui pe tot parcursul anului. Complexul vă va impresiona nu numai prin arhitectura sa interesantă și locația excelentă, ci și prin oferta sa excelentă, tipică unui hotel de 4*. Proprietarii și oaspeții săi se pot bucura de piscina complexului cu zonă de relaxare, loc de joacă pentru copii, recepție, pază 24 de ore din 24, parcare, grădină și terenuri perfect întreținute. Taxa de întreținere este de 10 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de o serie de cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
104 m2
Suprafață utilizabilă
91.52 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
440 m
Medic
1 km
Cafenea
530 m
Restaurant
180 m
Bar
160 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00