3 camere într-un complex de lux, aproape de cele mai renumite terenuri de golf, Balchik, Bulgaria

Balčik, Bulgaria – ID 3884
72,500 €
Arie 138 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 300 m
Condiție Liber

Oferim un apartament spațios și complet echipat la un preț decent în apropierea a trei dintre cele mai bune terenuri de golf profesionale din Europa! Apartamentul are o suprafață de 3 camere și este situat la etajul trei din șase etaje în Lighthouse Golf and Spa - Balchik. Apartamentul are 138m2 și este format dintr-un hol de intrare, living cu bucătărie și zonă de luat masa, două dormitoare, două băi cu toaletă și două balcoane.

Apartamentul este mobilat și echipat cu tot ce aveți nevoie.

Încălzirea și răcirea se face prin intermediul aerului condiționat instalat. Taxa de întreținere este de 12,6€/m2 pe an.

Lighthouse Golf and Spa Resort este situat pe un deal impresionant, cu o vedere uluitoare la mare.

Aici veți găsi unul lângă altul trei dintre cele mai bune terenuri de golf profesionale din Europa. Amplasate în vârful unor stânci impunătoare cu vedere la frumoasa Mare Neagră, cele trei terenuri de golf sunt concepute pentru a inspira și a provoca spiritul sportiv al jucătorilor de golf de toate nivelurile.

Lighthouse oferă o selecție largă de restaurante și baruri pentru ocazii casual, informale și formale. Toate opțiunile de luat masa oferă vedere frumoasă la mare sau la terenul de golf, precum și o selecție largă de preparate din bucătăria locală și internațională.

Stațiunea oferă:

Restaurantul Club Un restaurant clasic de club cu preparate sănătoase din bucătăria locală și internațională, care oferă o varietate de delicatese din fructe de mare la grătar, salate și paste.

Restaurantul Internațional Un restaurant fără pretenții, dar elegant, care oferă o varietate de mâncăruri delicioase.

Restaurant de fructe de mare

Barul 19TH HOLE, care servește toată ziua, oferind mic dejun, brunch, prânz și cină, gustări și băuturi.

Barul Beach Bar este situat ideal pe nisipul de pe plajă și oferă gustări, băuturi, cocktailuri, preparate la grătar și salate.

Lounge specializat în whisky și trabucuri

Lobby bar - ideal pentru cocktailuri, băuturi și ceai sau cafea de după-amiază.

Barul de la piscină oferă băuturi răcoritoare și gustări pentru oaspeții care preferă să facă plajă.

De asemenea, complexul oferă piscine interioare și exterioare, un centru spa și de wellness și o sală de gimnastică.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm tururi online sub forma unei transmisiuni în direct. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil.

Cea mai nordică stațiune balneară majoră din Bulgaria, Balchik, este o stațiune foarte frumoasă, situată deasupra unui golf larg. Clădirile se află pe dealurile de deasupra mării și se grupează în jurul a trei piețe mici, conectate de o stradă principală verticală. Orașul în sine și împrejurimile sale sunt foarte pitorești datorită stâncilor de calcar și formațiunilor stâncoase de deasupra orașului. Balchik este un loc mai ieftin în comparație cu Albena și Nisipurile de Aur din apropiere, deoarece aici sunt mulți localnici. Este un oraș bulgăresc normal, nu o stațiune turistică în toată regula. Chiar și poetul roman Ovidiu i-a admirat frumusețea și l-a numit Orașul Alb. Această caracteristică este valabilă și astăzi, datorită numeroaselor case construite din piatră albă și a rocilor unice de gresie "albă" între care este situat orașul. Balchik este puțin afectat de turismul internațional și păstrează încă atmosfera unui oraș-port la Marea Neagră.

Bulgaria începe să atragă și jucătorii de golf. Cu câțiva ani în urmă, nimeni nu ar fi luat în serios oferta de golf din Bulgaria. Astăzi, însă, nu mai este cazul. Cei mai importanți investitori și proiectanți din lume dau viață unui sport care nu face parte din tradiția sportivă a Bulgariei, dar care are potențialul de a deveni foarte popular. Zona de-a lungul coastei Mării Negre, în zona rurală virgină din partea de nord-est a țării, în apropiere de orașul Balchik și de granița cu România, este aproape destinată să devină o Mecca pentru jucătorii de golf. Investitorii au intuit potențialul acestui teren pentru condițiile climatice plăcute, peisajul incredibil de frumos și divers, prețurile bune, marea și munții. Constelația ideală, de fapt. Deși țara are o bază mică de jucători, mai puțin de 400 de jucători, și are doar câteva terenuri până în prezent, aceste cifre mici sunt echilibrate de calitatea și mai mare.

Toate terenurile sunt de înaltă calitate, respectă standardele mondiale și au facilități adecvate. Dacă adăugăm faptul că în proiectele actuale de golf din Bulgaria sunt implicate celebrități precum Gary Player, Ian Woosnam, Jack Nicklaus, Bulgaria va deveni una dintre destinațiile interesante pentru toți jucătorii de golf. Pe un platou situat la aproximativ 200 m deasupra nivelului mării, deasupra golfului format de capetele Kaliakra și Galata, se află trei terenuri uimitoare cu 18 găuri - Lighthouse Golf Resort, BlackSeaRama Golf & Villas și Thracian Cliffs Resort. Celelalte două terenuri au fost proiectate de Gary Player și ambele îi fac un real credit creatorului lor. Lighthouse este un teren plăcut, de un standard ridicat (PAR 71, lungime 6.105 m, min HCP 36), în timp ce BlackSeaRama este pitoresc, cu o filosofie interesantă a găurilor (PAR 72, lungime 6.648 m și limită HCP 28 pentru bărbați și 36 pentru femei). Dar adevărata perlă printre terenurile europene este terenul din stațiunea Thracian Cliffs. Jucătorii vor avea parte de o experiență de neuitat. Gary Player însuși a declarat că este cel mai bun teren al său, "Pebble Beach al Europei", și că aspiră să fie unul dintre cele mai frumoase terenuri din lume. În acest caz, frumusețea extraordinară este echilibrată și de dificultatea, sau provocarea tuturor provocărilor pentru jucător. Cursurile includ, de asemenea, servicii de calitate, cazare în imediata apropiere, o bucătărie de obicei foarte bună și o multitudine de mărci de vinuri excelente.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
138 m2
Suprafață utilizabilă
121.44 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
2 km
Medic
3 km
Cafenea
670 m
Restaurant
0 m
Bar
330 m
Școală/gradiniță
150 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00