3 camere într-o clădire nouă și cu vedere la mare, la 100 de metri de plajă și de cărări frumoase, Kavarna, Bulgaria

Kavarna, Bulgaria – ID 9450
100,700 €
Arie 101 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 100 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Clădire nouă la o adresă de prestigiu, aproape de mare și de infrastructura orașului! Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament cu două dormitoare, situat la etajul al doilea, cu o suprafață totală de 101,70 m2, în Kavarna, Bulgaria. Apartamentul este compus din hol de intrare, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă, terasă cu vedere la mare, orientată S,W,S. Apartamentul poate fi achiziționat cu un loc de parcare în garaj exterior sau cu un loc de parcare subterană.

Gradul de finisare: pereți - tencuiți, gata pentru vopsire sau tapet; tavane - gips-carton, gata pentru vopsire; baie și pardoseli gata pentru finisare.

Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu finisajele și mobilarea!

Locația vorbește de la sine:

- Plaja se află la doar 100 de metri pe jos, oferindu-vă acces ușor la plăcerile mării.

- Orașul Kavarna este situat la 2 kilometri distanță, oferindu-vă confortul vieții de oraș și toate beneficiile sale.

- În sezon, la doar 100 de metri veți găsi magazine și restaurante care vă vor oferi tot ce aveți nevoie.

- Există oportunități excelente pentru plimbări de-a lungul traseelor ecologice și vizite la izvoarele minerale care vă vor da energie.

- Marea este literalmente la câteva minute distanță, astfel încât vă veți putea bucura în orice moment de briza proaspătă a mării.

Acest loc este combinația perfectă de confort, frumusețe naturală și acces ușor la tot ceea ce aveți nevoie.

În complex există apartamente de vânzare de diferite dimensiuni și suprafețe. Pentru mai multe informații, contactați brokerul.

Ofertă foarte bună, foarte recomandată!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Orașul Kavarna este un oraș de coastă din Bulgaria și este situat pe coasta stâncoasă din partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este de aproximativ 12.000 de locuitori. Kavarna este cunoscută drept "capitala rock a Bulgariei", deoarece în fiecare vară reunește pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul istoric din Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri din triburile tracice care au locuit în regiune, din viața slavilor și a prabularilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se mândrește cu o plajă orășenească bine întreținută. În apropiere se află adevărate perle ale coastei nordice, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Shabla, Bolata, Topola și multe altele. În Kavarna și în împrejurimi locuiesc mulți străini, inclusiv mulți cehi. De asemenea, în apropierea Kavarna există stânci, de unde se poate admira o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. De asemenea, în apropiere există multe izvoare termale vindecătoare. Există, de asemenea, un centru spa cu nămol curativ, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
101 m2
Suprafață utilizabilă
83.04 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
110 m
Bar
70 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00