3 camere în prima linie și vedere la mare, Rutland Beach 2, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 8458
Arie 93 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/6
Mare 50 m
Taxă pentru servicii 550 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spațioase și complet echipate 3 camere cu vedere la mare și în prima linie în Ravda. Apartamentul este situat în complexul Rutland Beach 2, la etajul patru din șase etaje, are o suprafață totală de 92,3 m2 și o suprafață construită de 80,5 m2. Acesta este format dintr-un hol, un living spațios cu sufragerie, o chicinetă separată (toate aparatele disponibile), două dormitoare, baie cu duș, toaletă și trei terase! Apartamentul are o dispunere confortabilă - toate camerele sunt separate. Ferestrele din camera de zi și terasa adiacentă sunt situate spre vest, iar ferestrele dormitoarelor spre sud-vest.

Complexul "Rutland Beach2 " este situat în zona "Chatal Tepe" din Ravda. Complexul a fost pus în funcțiune în 2006. Complexul este situat în prima linie, la numai 50 de metri de plajă. Proprietarilor și oaspeților lor li se oferă în complex: piscină mare, piscină pentru copii, zone de relaxare, loc de joacă, lift, pază 24 de ore, parcare. Taxa de întreținere este de 550€ pe an.

Un loc minunat pentru a trăi și a vă relaxa pe tot parcursul anului - plajele lungi și nisipoase din întreaga Ravda sunt ideal de curate.

Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită petrecută în intimitate, plină de relaxare și aerul umed al mării. Toată lumea poate găsi un loc de relaxare pe plajele confortabile împrăștiate de-a lungul zonei de coastă. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primorsko, un oraș natal popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este considerabil mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Puteți cumpăra orice aici, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban către stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află cu orașul Ravda în imediata apropiere.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
93 m2
Suprafață utilizabilă
80.5 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
860 m
Cafenea
430 m
Restaurant
250 m
Bar
430 m
Școală/gradiniță
790 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00