3 camere cu vedere la mare, unul dintre cele mai bune complexe de pe litoral, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 7306
214,000 €
Arie 122 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 200 m
Taxă pentru servicii 8 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim atentiei dumneavoastra un luxos cu 3 camere, 122m2, situat la etajul doi din cinci etaje, intr-unul dintre cele mai bune complexe - Casa Real, in Sveti Vlas, Bulgaria. Dispunerea este un hol de intrare, un living cu o chicinetă, două dormitoare, o baie cu toaletă și o terasă cu vedere la mare și la piscină. Pretul include mobila si echipamente conform pozelor.

Complexul in care se afla apartamentul este considerat unul dintre cele mai bune de pe litoral. Pe teritoriul său există două piscine, un restaurant, un bar, un centru spa, un loc de joacă pentru copii, o zonă mare, bine întreținută, cu diverse plante și flori, există acces direct la o plajă bine întreținută.

Taxa de întreținere este de 8 EUR/m2 pe an.

Apartamentul este potrivit pentru utilizare pe tot parcursul anului. Ofertă grozavă, foarte recomandat!

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este un oraș plăcut la poalele Stará planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța de la această stațiune este într-adevăr mică. Nu va trece mult până când cele două orașe vor fi conectate datorită construcției din mult vizitata și populara Sunny Beach. Localitatea cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie relativ interesantă, dar din punct de vedere al turismului, cu siguranță încă își așteaptă perioada de glorie. Stațiunea Sveti Vlas se găsește la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este cunoscut atât printre turiști, cât și printre iubitorii de obiective interesante. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât pe Coasta însorită.

În oraș putem găsi câteva plaje mai mici, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea aici este curată, iar intrările în mare sunt treptate.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin, auriu, dar sunt și plaje romantice de piatră în zone. O combinație unică de aer curat de munte, climă mării și natură frumoasă. Zilele de vară sunt caracterizate de dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică lungă, caldă și liniștită. Temperaturi de 15 grade au fost înregistrate la mijlocul lunii decembrie în ultimii ani. Iarna nu durează mai mult de o lună aici. O alegere ideală pentru utilizarea pe tot parcursul anului, s-a dovedit că clima contribuie foarte bine la sănătatea umană.

Datorită faptului că orașul este situat în pantă, puteți vizita lanțul muntos împădurit și puteți face o plimbare plăcută. Preturile aici sunt foarte avantajoase. Vremea plăcută combinată cu aerul umed al mării este ideală pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută în mediu. Pentru acesti turisti, Sveti Vlas ofera o alternativa placuta. Aici vă puteți bucura de atmosfera unică și, de asemenea, vă puteți bucura de renumita ospitalitate a locuitorilor locali. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natură frumoasă, precum și pentru familiile cu copii.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
122 m2
Suprafață utilizabilă
107 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
370 m
Medic
560 m
Cafenea
170 m
Restaurant
20 m
Bar
20 m
Școală/gradiniță
730 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00