3+1 de lux în cele mai luxoase proiecte de la malul mării din Cipru

Trikomo, Cipru – ID 6079
362,000 €
Arie 157 m2
Dispoziție 3 + 1 camere
Etaj 4/16
Mare 300 m
Condiție În construcție

Doriți să vă protejați în siguranță finanțele de inflație? Căutați o proprietate în Cipru direct de la dezvoltator? Timp de 10 ani, suntem reprezentantul dumneavoastră pe malul mării în diferite țări din lume. Noi înșine deținem proprietăți în aceste destinații și cunoaștem perfect piața locală.

Recomandăm vânzarea unui apartament mare de 170m2 cu terasă și vedere la mare în cele mai luxoase proiecte din Cipru, acesta este un preț înșelător care va crește în timpul construcției, deci este o investiție excelentă pentru apreciere și închiriere ulterioară în acest resort de lux.

Vă răsfățați cu mai mult lux? Vă prezentăm un proiect hotelier de excepție și în prezent luxos la malul mării în partea de nord a Ciprului, proiect care va ridica nivelul de construcție pe insulă. Zona în care se află proiectul a fost selectată drept cea mai bună investiție la malul mării pentru 2021, potrivit revistei Forbes.

Recomandăm în prezent proiectul la prețuri înșelătoare, așa că nu ezitați să ne contactați, în curând se pot aștepta prețuri mai mari. Chiar lângă proiect se află un hotel de cinci stele, unde va fi cel mai mare cazinou de pe insulă, care va atrage mai mulți oameni interesați să stea.

Planul de rambursare este de patru până la cinci ani fără majorare (în funcție de clădirea pe care o alegeți).

Întrucât infrastructura (magazine, restaurante, cafenele, baruri, spa-uri etc.) se extinde până la etajul trei suprateran, există o vedere la mare din toate unitățile proiectului.

In complex sunt unitati de tip: 1 camera pana la 5+1, unitatile penthouse la etajele superioare vor avea piscina proprie si jacuzzi pe terasa.

Scurtă descriere a proiectului și a infrastructurii:

Cinci tipuri de restaurante (italiană, locală, mediteraneană, sushi bar și altele), trei piscine, dintre care una este o piscină infinită, diverse zone de sport și sport, parcuri, un centru comercial unde vor fi doar mărci de lux. Spa-uri, centre de fitness, magazine și cafenele.

Teatru și CINEMA, Piste de biciclete, Piste pietonală, Schimb valutar, Teren de squash interior, Sauna, Baie de aburi, Masaj, Hammam, Piscina interioara, Sală de sport, Yoga - Pilates, Sistem de supraveghere și camere non-stop, Zone de activitate și divertisment (mașini de jocuri) / karaoke / cameră cu playstation).

Curățenie (serviciu de colectare a deșeurilor), serviciu de transfer, infirmerie, club de sănătate, închiriere de biciclete, seif, loc de joacă larg, curățătorie chimică, spălătorie și călcătorie, coafor și centru de înfrumusețare/frizerie, creșă și club pentru copii (serviciu de copii), supermarket, snack bar La piscină. Lounge multifuncțional pentru divertisment, sărbători și conferințe, restaurant „Day Time” și sală de mic dejun, bar la piscină Panaromic, restaurant „Steak House”, bar trabucuri, bar în hol. Bar cu narghilea/shisha, patiserie și multe altele. La cerere, vom trimite o specificație a interiorului superior.

Ne vom ocupa de toate serviciile pre- și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
4
Numărul de etaje
16
Dispoziție
3 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
157 m2
Suprafață utilizabilă
124 m2
Terasă
16 m2
Parcare
Da
Magazin
120 m
Medic
650 m
Cafenea
250 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00