2 camere, vedere la piscina, balcon mare, pret top, parcul Dawn, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 9331
63,900 €
Arie 82 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 6/6
Mare 800 m
Taxă pentru servicii 1,395 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament elegant cu 2 dormitoare, situat la etajul șase din șase etaje, în complexul privat Dawn Park, în Sunny Beach, Bulgaria. Suprafata totala a apartamentului este de 82,07 m2. Dispunerea este un hol de intrare, un living spatios cu o chicineta, un dormitor, doua bai cu toalete si un balcon orientat spre sud-vest cu acces din ambele camere si vedere la piscina. Apartamentul se vinde mobilat conform pozelor curente. Un complex mare si o proprietate de calitate in stare perfecta. Iti recomandam!

Plaja este la 10 minute de mers pe jos (800 de metri). Complexul este situat într-unul dintre cele mai bune cartiere ale stațiunii, a fost construit în 2009 și este un loc popular pentru odihnă și recreere. Toată infrastructura stațiunii este la câțiva pași. Zona este imprejmuita, accesibila cu cipuri electronice. Deosebit de potrivit pentru rezidență permanentă. Complexul dispune de piscina mare exterioara pentru adulti, jacuzzi, paturi de masaj subacvatice, bar la piscina, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, restaurant in stil mediteranean cu 120 de locuri si terasa spatioasa cu vedere la piscina, lobby bar, magazin, masaje, 24 de ore pe zi. receptie in sezonul de vara, birou si parcare. În zonă există un club pentru copii, care oferă divertisment pentru copii. Toți proprietarii au acces gratuit la o piscină pentru adulți, piscină pentru copii, cadă cu hidromasaj, paturi de masaj subacvatice, bar în aer liber, șezlonguri și umbrele. Dawn Park Complex este un complex modern care impresionează prin designul modern, construcția de calitate și atmosfera plăcută!

Taxa de întreținere este de 1395 EUR pe an.

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost niciodată și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.

Sunny Coast este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.

Numărul etajului
6
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
82 m2
Suprafață utilizabilă
72 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
130 m
Medic
440 m
Cafenea
300 m
Restaurant
180 m
Bar
270 m
Școală/gradiniță
920 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00