2 camere, vedere la mare, complex Glarus, Kavarna

Kavarna, Bulgaria – ID 8608
49,000 €
Arie 75 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 370 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament mobilat de 2 camere, cu o suprafață totală de 75 m2, situat la etajul 4 (scări doar un etaj). Dispunere: hol, living cu chicinetă și sufragerie, dormitor, baie cu WC, debara și terasă cu vedere frumoasă la mare, accesibilă din ambele camere.

Complexul "Glarus" are o locație ideală - pe o pantă orientată spre sud, care oferă o vedere panoramică frumoasă a golfului Kavarna și a Mării Negre. Plaja se află la o scurtă plimbare (7-8 minute). Complexul în sine este situat într-o zonă liniștită, înconjurat de natură pe 3 laturi. Glarus are o piscină în aer liber, cu o zonă de relaxare și plajă, unde vă puteți bucura de frumusețea mării și a împrejurimilor în timp ce înotați. Lângă piscină există un internet cafe și un bar care servește băuturi și gustări ușoare, iar centrul spa se află la o scurtă plimbare. Complexul este locul ideal pentru vacanța dumneavoastră.

Taxa de întreținere este de 370 € pe an.

Coroana a ajuns la cel mai puternic nivel din ultimii 11 ani în raport cu euro! Cumpărarea unei proprietăți cu euro nu a fost și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Dragi clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au mers prost în ultimii ani. Cu toate acestea, există și un lucru bun în toate lucrurile rele. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Orașul Kavarna este un oraș de coastă din Bulgaria și este situat pe coasta stâncoasă din partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este de aproximativ 12.000 de locuitori. Kavarna este cunoscută drept "capitala rock a Bulgariei", deoarece în fiecare vară reunește pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul istoric din Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri din triburile tracice care au locuit în regiune, din viața slavilor și a prabularilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se mândrește cu o plajă orășenească bine întreținută. În apropiere se află adevărate perle ale coastei nordice, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Shabla, Bolata, Topola și multe altele. În Kavarna și în împrejurimi locuiesc mulți străini, inclusiv mulți cehi. De asemenea, în apropierea Kavarna există stânci, de unde se poate admira o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. De asemenea, în apropiere există multe izvoare termale vindecătoare. Există, de asemenea, un centru spa cu nămol curativ, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
75 m2
Suprafață utilizabilă
60 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
250 m
Bar
470 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00