2 camere într-un complex frumos, la 200m de plajă, ofertă exclusivă, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 8481
Arie 72 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/4
Mare 200 m
Taxă pentru servicii 11 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament cu 2 dormitoare, cu o suprafață totală de 72,2 m2, situat la etajul 2 din 4 etaje, în complexul privat Panorama Dreams, în Sveti Vlas, Bulgaria. Dispunerea este următoarea: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și două terase. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale. Complex perfect întreținut. Panorama Dreams este situat la 200 de metri de plaja de nisip, între stațiunile Sunny Beach și Elenite, într-o zonă cu plaje frumoase și cu numele romantic "Robinson", aproape de poalele Stara Planina - toate acestea creează un climat unic, cu o combinație optimă de curenți de aer de mare și de munte.

Proprietarii și oaspeții lor au la dispoziție în complex: o piscină imensă pe trei nivele ( cea mai mare piscină de pe coasta bulgară), zone de relaxare, 2 baruri ( unul lângă piscină), restaurant, biliard, magazin alimentar, fitness, teren de tenis, spălătorie, lift, două parcări mari, loc de joacă pentru copii, pază 24 de ore. Ofertă de top! Recomandat!

Taxa de întreținere este de 10,50€/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.

Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu care cu siguranță nu este la fel de aglomerat ca Sunny Beach. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici vă puteți absorbi atmosfera unică și, de asemenea, vă puteți bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
72 m2
Suprafață utilizabilă
63 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
230 m
Medic
880 m
Cafenea
230 m
Restaurant
120 m
Bar
280 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00