2 camere în stil alpin, golf, schi, SPA, mare, Cornelia Boutique & SPA

Bansko, Bulgaria – ID 8323
57,000 €
Arie 58 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 200 000 m
Sârtie 10 000 m
Taxă pentru servicii 24 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament minunat cu 2 dormitoare, cu o suprafață totală de 58,68 m2, situat la etajul 4 al complexului Cornelia Boutique & SPA din Bansko, Bulgaria. Dispunere: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și balcon. Apartamentul se vinde complet mobilat, cu mobilier și echipamente în stil alpin.

Cornelia Boutique & SPA oferă facilități spa elegante, la doar 200 de metri de terenul de golf Ian Woosnam din Razlog. Stațiunea de schi Bansko se află la 10 minute de mers cu mașina. Cele mai apropiate plaje din Grecia se află la 2 ore de mers cu mașina ( 200 km)

Facilitățile extinse de spa includ o baie de aburi, o saună și un salon de masaj. Piscina interioară este umplută cu apă minerală. În timpul sezonului de iarnă, există un serviciu zilnic de transfer gratuit către/de la telecabină. Parcarea la fața locului este gratuită. Aeroporturile din Sofia și Plovdiv sunt situate la 150 km, respectiv 160 km, iar cea mai apropiată plajă din Grecia se află la 160 km.

Complexul oferă o oportunitate unică de a juca golf vara și de a schia iarna pe 65 km de pârtii bine întreținute, la nivelul stațiunilor de schi din Alpi, potrivite pentru începători și pentru schiorii experimentați care se bucură de o natură frumoasă și nealterată și de aer curat.

Complexul impresionează prin designul său modern, calitatea construcției și atmosfera plăcută.

Complexul are un restaurant cald și confortabil și un bar în hol, unde puteți gusta mâncăruri delicioase, savura o băutură caldă sau un aperitiv și vă puteți simți ca acasă. Vă puteți bucura de schi, golf sau puteți profita de unele dintre atracțiile și activitățile care sunt oferite proprietarilor și oaspeților din complex. Complexul are un centru SPA cu apă minerală, piscină, saună finlandeză și baie de aburi cu flori - și aromaterapie.

Aici vă puteți bucura de următoarele facilități la cel mai înalt standard european:

* Piscină interioară;

* Restaurant cu preparate din bucătăria internațională;

* Spa și centru de wellness;

* Saună;

* Jacuzzi în aer liber

* Grătar;

* Lobby cu șemineu;

* Lobby bar;

* Recepție;

* Echipament de schi/golf;

* Televizor;

* Wi-Fi;

* pază 24 de ore pe zi;

* Transfer la teleschiuri;

* Managementul proprietății

Taxa de întreținere este de 24 €/m2 euro pe an.

Coroana a trecut la cel mai puternic nivel din ultimii 11 ani față de euro! Cumpărarea unei proprietăți cu euro nu a fost și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Și puțin mai multe despre Bansko:

Orașul este situat la 927 de metri deasupra nivelului mării, într-o vale în care se întâlnesc trei munți - Pirin, Rodopy și Rila.

Pe de o parte - Rodopy, pe de altă parte - Rila - cu cel mai înalt vârf din Peninsula Balcanică - Musala (2925 m), iar pe de altă parte - Pirin.

Orașul Bansko este principalul centru administrativ și cultural-economic al regiunii.

Este situat la 161 km. sud de aeroportul din Sofia și la 56 km. sud-est de Blagoevgrad, cu care este bine conectat.

Bansko este o destinație populară, deoarece este aproape de Grecia - la doar 140 km de Marea Egee. 6 km de Bansko se află izvoare minerale calde.

Pentru că în Bansko există de toate!

Drumeții de iarnă

Potrivit unui sondaj european privind stațiunile de schi din Europa, Bansko este una dintre cele mai populare stațiuni. Stațiunile sunt clasificate în șase categorii în funcție de lungimea pârtiilor. Cu pârtii cu o lungime cuprinsă între 51 și 100 km, Bansko se află pe primul loc! Este cea mai ieftină stațiune din această categorie din cele 400 analizate. Bansko oferă 75 km de pârtii îngrijite profesional și întreținute în mod fiabil, o școală de schi bună și un magazin de schi la dispoziția schiorilor și snowboarderilor.

27 km de teleschiuri moderne de mare capacitate îi transportă pe oaspeți rapid și confortabil către pârtii, care sunt perfect îngrijite cu echipamente impecabile.

Zona de schi are un total de 17 pârtii marcate cu o lungime totală de 65 km, dintre care 9 km sunt drumuri de schi. Bansko oferă o oportunitate unică pentru o coborâre continuă de 16 km. Ultimii 7 km ai pârtiei de schi, care leagă stațiunea de schi de orașul Bansko, sunt dotați cu 40 de tunuri pentru zăpadă artificială și iluminat pentru schiul pe timp de noapte.

Numărul total de teleschiuri este de 23 - șapte locuri, dintre care două sunt noi, șase teleschiuri și zece teleschiuri pentru copii. Există un carusel mobil, lifturi noi pentru copii și o grădiniță.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
58 m2
Suprafață utilizabilă
49.58 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
5 km
Medic
5 km
Cafenea
580 m
Restaurant
130 m
Bar
190 m
Școală/gradiniță
620 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00