2 camere in Paphos, potential 1500 euro pe luna

Pafos, Cipru – ID 6868
246,000 €
Arie 59 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 2 000 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Investiție de top! Sunteți un investitor în căutarea unui profit solid din închirierile pe termen lung? Esti in locul potrivit, potentialul de inchiriere al acestui apartament din Paphos este de 1500 euro pe luna.

Ideal pentru inchiriere pe termen lung sau inchiriere pe termen scurt pentru turisti. Paphos este centrul turistic al insulei și în prezent un loc foarte potențial pentru investiții. În prezent se construiesc două universități americane în oraș, iar chiriile au crescut. Există mai multe cluburi de golf de renume mondial, iar aeroportul este la doar 30 de minute de proiectele noastre. Avem la fața locului reprezentanți din Cehia.

Acest apartament cu 2 camere într-o clădire modernă nouă este ideal pentru locuit în oraș sau pentru investiții datorită locației sale ideale, potențialul de închiriere este de 1500 euro pe lună.. Este situat la etajul 1 al unui bloc de apartamente modern nou, cu un design grozav în interior și afară. Apartamentul dispune de garaj si terasa de 8 m2. Oferă tot ce este necesar pentru o viață ușoară, inclusiv un duș modern, bucătărie, dulapuri încorporate și o verandă acoperită.

Marmură în baie, gresie din marmură italiană, bucătărie lucioasă, dulapuri cu design italian.

Apartamentul are terasa

Complexul este situat in centrul financiar si comercial al orasului, unde se afla tribunalul, birourile guvernamentale, cabinetele de avocatura si institutiile financiare, la 5 minute de mers pe jos. Orașul vechi recent renovat este plin de cafenele locale, baruri, restaurante și buticuri care sunt, de asemenea, la câțiva pași. În plus, există două noi universități americane emergente în imediata apropiere.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
59 m2
Suprafață utilizabilă
48 m2
Terasă
7 m2
Garaj
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
670 m
Medic
110 m
Cafenea
90 m
Restaurant
60 m
Bar
360 m
Școală/gradiniță
210 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00