2 camere în Dawn Park Deluxe, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 9785
71,500 €
Arie 55 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 700 m
Taxă pentru servicii 910 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare 2 camere, situate la etajul 4 din 6 etaje în complexul privat de lux Dawn Park Deluxe de pe Sunny Beach, Bulgaria. Suprafața totală este de 55 m2. Dispunerea este hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă. Dawn Park Deluxe este alcătuit din 2 clădiri separate, conectate de un lobby bar cu recepție, un SPA și un salon de înfrumusețare, amplasate într-o grădină uimitoare cu fântâni, foișoare și zonă de relaxare. Complexul este situat la 700 de metri de plajă, într-o zonă liniștită, cu o infrastructură bine dezvoltată. Proprietarii și oaspeții lor sunt la dispoziția complexului:

Piscină încălzită în aer liber pentru adulți și copii

Grădină mare cu fântâni, foișor și zonă de relaxare

Loc de joacă pentru copii

Spa de lux

Hol spațios cu zonă de recepție

bar în hol

Parcare gratuită

Securitate și supraveghere video în incintă 24 de ore din 24, pe tot parcursul anului

Taxa de întreținere este de 910 EUR pe an. Ofertă foarte bună, foarte recomandată!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea de istoricul Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
55 m2
Suprafață utilizabilă
48.4 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
40 m
Medic
530 m
Cafenea
380 m
Restaurant
120 m
Bar
230 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00