2 camere in complexul unic nou Etara 4, prima linie la mare, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bulgaria – ID 6454
99,376 €
Arie 73 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 5/6
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 15 € per m2/an
Condiție Liber

Vă prezentăm un apartament nou cu 2 camere de 73,77 m2, situat la etajul 5 din 6 etaje în complexul în construcție Etara 4. Dispunere: hol de intrare, living cu spațiu pentru chicinetă, dormitor, baie/wc, balcon. Proprietatea se vinde fără bucătărie, mobilier și echipamente. Prețul apartamentului este pentru finalizarea la cheie (parchet - laminat și gresie, pereți vopsiți, uși, baie-WC cu gresie și faianță și obiecte sanitare). Vă ajutăm cu plăcere cu mobilier și echipamente. Complexul Etara 4 este situat în prima linie la mare, la doar 100 m de plajă și este format din două clădiri pe nivele diferite. Configurația lor formează o structură în formă de L. În conformitate cu ideile dvs. personale de viață, puteți alege materialele de calitate pentru a vă termina casa, cum ar fi teracota, culorile pereților, mobilierul de baie. La cererea dumneavoastră, putem aranja instalarea sistemelor HVAC și a mobilierului complet. Fiecare apartament este dotat cu televiziune prin cablu. Complexul va fi finalizat în 2024, permițând o achiziție în faza de construcție cu plata amânată, precum și posibilitatea de a planifica individual spațiul de locuit și de a alege materialele de finisare. Taxa de întreținere va fi de 15 €/m2 pe an.

Coroana a ajuns la cel mai puternic nivel din ultimii 11 ani în raport cu euro! Cumpărarea unei proprietăți cu euro nu a fost și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Dragi clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au mers prost în ultimii ani. Cu toate acestea, există și un lucru bun în toate lucrurile rele. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe google view (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Stara Planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este foarte mică. Nu va dura mult până când cele două orașe vor fi conectate datorită construcției din popularul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.

Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu care cu siguranță nu este la fel de aglomerat ca Sunny Beach.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
5
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
73 m2
Suprafață utilizabilă
58.23 m2
Loggie
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
100 m
Medic
2 km
Cafenea
670 m
Restaurant
150 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
190 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00